Pozdrav! Već par dana osećam nekakav pritisak u nozi, kao kada ceo dan stojiš na nogama, i uveče kada pokušavam da zaspim javlja se ta nelagodnost. Nije bol u pitanju, samo neprijatan osećaj, kao da je noga otekla, a nije, tkivo je isto kao druga noga u kojoj nemam takav osećaj.
Hranim se zdravo, pritisak celog života je oko 120/80, bavim se sportom, ne pušim, unosim dosta tečnosti. Taj osećaj mi se javio dan nakon puta iz Makedonije (12 sati u autobusu) i već 4 dana ne prestaje. Povremeno ga zanemari, izmasiram nogu uveče pa malo splasne, ali i dalje osećam nešto, iako ne mogu definisati šta je tačno u pitanju.
Ponavljam, nije bol nego tačno osećaj kao da sam predugo trčao ili ceo dan stajao na nogama. Javlja se samo u desnoj nozi, a nemam ni izražene vene, niti sam imao ikakve srčane probleme (čak sam skoro bio na sistematskom).
Pritisak u nozi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pritisak u nozi
Очигледно је од неудобног путовања.
Не верујем да ти се јавио неки тромб али би могао за сваки случај да пијеш нешто као што је ваљда Ацисал, провери у апотеци.
Имаш ли на нози какво црвенило или топлију кожу?
Не верујем да ти се јавио неки тромб али би могао за сваки случај да пијеш нешто као што је ваљда Ацисал, провери у апотеци.
Имаш ли на нози какво црвенило или топлију кожу?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Pritisak u nozi
potrebno je da uradite color dopler krvnih sudova nogu i pregled vaskularnog hirurga