Prelom butne kosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dragana Zilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 31, 2010 8:24 pm

Prelom butne kosti

Post od Dragana Zilic »

Moj suprug je imao prelom butne kosti u Egiptu,gde mu je izvrsena operacija..posle 3 dana smo doputovali u Beograd,gde nas nase ljubazno osoblje nije primilo u bolnicu vec poslalo na kucno lecenje.
Nakon 3 dana temperatura je krenula da raste,preko 39..otisli smo u sledecu ustanovu,gde nas opet nisu primili.Posle toga sam na svoju ruku otisla u privatnu kliniku da izvadimo krv-rezultati su bili sledeci:
-sedimentacija;140
-hemoglobin;62
-leukociti;13,4
-fibrinogen;8,6
-CRP;84,6;
zatim smo odmah otisli na infektivnu kliniku,gde su doktori konstatovali septicko stanje.Hitno su nas uputili u Urgentni Centar,gde nas ni sa takvom dijagnozom nisu primili.Sutradan je primljen u bolnicu gde mu je data krv i antibiotici,stanje se znatno popravlio sto se tice krvne slike ali temperature je uvek bilo od 37,2 do 38,2.
Doktori su resili da ga ponovo otvore i ociste ranu posto je u rani bilo hematona.Operacije je bila 30.08.Danas 31.08 u popodnevnim casovima temperatura je dostigla 38,8.Jako sam zabrinuta.Volela bih da znam da li neko moze nesto vise da mi kaze,i da li ja to normalno...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Prelom butne kosti

Post od drbgd »

temperatura ce jos skakati neko vreme sigurno!
a obzirom da je infakcija vrlo verovatno nastala u egiptu, njegov organizam reaguje tako, jer su u pitanju sojevi bakterija sa kojima on nije imao kontakta. treba misliti uvek i na prisustvo parazita i gljivica, a ne samo bakterija, pogotovo sto se radi o egiptu
Odgovori