Ponovo ziva!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 26, 2014 1:48 am
Ponovo ziva!
Meni je sve to jasno ali ona ima nebrojano puno pitanja, previse se plasi i ja mislim da to prelazi u fobiju, ima ona jos pitanja kao na primer: da li ziva moze da seta? Ja sam kao njen decko jako dobro upoznat sa zivom i znam dosta o tome ali dzabe da joj ja pricam jer u njenoj okolini je uvek neko uplasi i problemi sa zivom nastaju ponovo, sto je meni jako nerazumljivo, dakle pitanja i molim vas za brze odgovore su: Da li ziva moze da seta, da li moze da se zadrzava na nekim mestima i do 3 godine i da li ziva moze da steti organizmu ukoliko se ne proguta vec se samo dotakne. PS ovo su pitanja moje cure tako da ja sve od ovog znam da ne moze da seta i da ne steti organizmu ali ona zeli strucan odgovor posto meni ocigledno ne veruje na tu temu, molim za brz odgovor. Hvala!
Re: Ponovo ziva!
Ona je za psihijatra!
Kakvo crno šetanje nežive materije??
U kom obliku i koliko je živa opasna je totalno nebitno jer to nije metal s kojim se lako dolazi u kontakt. Ovakva pitanja su već poremećaj i ona MORA da potraži stručnu pomoć kako bi savladala svoj neosnovan strah. Neće nju ništa smiriti odgovori na pitanja.
Kakvo crno šetanje nežive materije??
U kom obliku i koliko je živa opasna je totalno nebitno jer to nije metal s kojim se lako dolazi u kontakt. Ovakva pitanja su već poremećaj i ona MORA da potraži stručnu pomoć kako bi savladala svoj neosnovan strah. Neće nju ništa smiriti odgovori na pitanja.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru. Shvatam vas u potpunosti, ona ima taj strah vec odmalena i iz toga je nastala fobija, ja licno imam fobiju od visine i poneki put me sprecava da radim nesto sto mi je jako potrebno za zivot i fakultet posto studiram Dif, i jasno mi je kad se neko plasi ali, ja joj kazem da strah moze da se pobedi jedino ako se sa njim i suocimo. Tacnije vi ne razumete njen strah jer ona kad se uplasi svakog pita i svakome veruje, cak i ako se taj neko samo nasalio, i onda joj je neko rekao kako ziva moze da seta mislim totalna glupost za koju ja znam da ne moze niti ziva da seta niti sa se uvuce u cebe niti da ziva bude na jednom mestu 3 godine ali dzabe, taj strah je neverovatno veliki, mora da ga pobedi ali ja ne znam vise kako. Hvala na savetima!
Reci joj da naravno da živa može da šeta ali pod uslovom da joj izrastu noge. Ali noge ne mogu da joj izrastu. To znači da živa ipak ne može da šeta.
Pazite se foliranata.
-
- Novi član

Ozbiljno sam ti odgovorio. Treba da je nateraš da razmišlja. Ne ti da razmišljaš umesto nje nego ona sama. Potrudi se da nađeš takve odgovore-pitalice na sve što te pita.
Pazite se foliranata.
-
- Novi član
Милане и Дејане хвала вам на одговорима, преостаје ми само још једно њено питање јер ја стварно више не знам шта да радим и како да јој докажем да жива није опасна. Питање је ДА ЛИ ЖИВА МОЖЕ ДА СЕ ЛЕПИ НА ЋЕБЕ? Хвала!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
A gde nalazite tu toliku zivu da od nje neko ima fobiju? Bar danas ona moze vrlo uspesno da se "zaobidje"...