Pomoc !!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
REZULTATI
cedimentacija 5
eritrociti 4.8
hemoglobin 163
leukociti 5.8
neutr. 061
limfoc. 035
monoc. 005
A i dalje je upala grla jaka kao da sam inficirao grlao.
I polaku iz dana u dan osecam jaci bol u grudima kako kad.
I suse mi se usta.
Sta bi moglo da bude?
eritrociti 4.8
hemoglobin 163
leukociti 5.8
neutr. 061
limfoc. 035
monoc. 005
A i dalje je upala grla jaka kao da sam inficirao grlao.
I polaku iz dana u dan osecam jaci bol u grudima kako kad.
I suse mi se usta.
Sta bi moglo da bude?
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prvo ne moraš da mi šalješ privatne poruke!
Drugo ,pogldaj ti tekst :
Ako si se već obratio ovde ljudima koji pokušavaju da ti pomognu onda ja ne znam šta ti nije jasno ,pogledaj koliko si ISTIH odgovora dobio!
Drugo ,pogldaj ti tekst :
Izvini kako tebi u tom slučaju može da bukne grlo ,samo me to interesuje?sumljivom osobom,taj. puslia mi je. Pose tri dana mi je buknulo grlo
Treće ovo jeste simptom nekog virusa ,sušenje usta i bol u grudima !akon nedelju dana pojavio mi se bol (ponekad) u grudima, suse mi se usta. Nikakve vise promene.
Ako si se već obratio ovde ljudima koji pokušavaju da ti pomognu onda ja ne znam šta ti nije jasno ,pogledaj koliko si ISTIH odgovora dobio!
Nemam nikakvu losu nameru! Posle tog odnosa tacnije tri dana buknulo mi je grlo,suse mi se usta i koza vise nego ranije,i odjednom su mi otekli krenisi prvo levi pa desni! Izvini ako ti je glupo pitanje vidjao sam na nekim forumima da su neki imali pose malog vremena posle odnosa slicne simptome i da su na kraju imali hiv. Zbog toga sam se i obrati da vidim da li sam se mozda zarazio! Samo zbog toga jer sam po pitanju medicine nepismen! Tacnije neznam nista A do tad ni jedan odnos nije bio bez kondoma ali bukvalno!
:(
Toje zato sto cujemo mnogo stvari a malo tacnih informacija!!! A i u nasoj zemlji se malo prica o tim stvarima!!! Citanjem raznih foruma na netu...na svakaki nacin se mozes zaraziti cak i ako te nije grizla i grebala... samo treba da si baksuz!!! A ja sam veliki baksuz, bas zbog toga sam se i uplasio. Nisam u opste bi informisan o tim bolestima! Mislim malo jesam. A kao vi nikada niste gresili! Sta bi ti pomislio da ti tri dana posle toga bukne grlo i osecas bol u grudima! A na netu kaze jos neko da je imao te simptome i da ima hiv! Kako bi se ti osecao i sta bi mislio?
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
PAzi ovako ,ili nas zezaš ili stvarno ne kapiraš!Sta bi ti pomislio da ti tri dana posle toga bukne grlo i osecas bol u grudima!
Ajd da ti uprostim , može biti od obične prehlade koja sa sobom normalno da nosi oticanje krajnika i bol u grudima ,preko limfocitne leukemije,adenoma parathiroidee, pneumotoraxa......pa nadalje da ti ne nabrajam .....
Ajd ti lepo idi do lekara izvadi krv ,uradi testove pa se smiri jer mi ovde ne možemo da ti dokažemo da SIDU ili HIV ili bilo koji drugi virus NE MOŽE DA SE ISPOLJI ZA 3-5 DANA ! OSIM PREHLADE ILI OBIČNIH VIRUSA KOJIH JE PUN GRAD!
Jasnije?
Ili ćeš opet da postaviš pitanje
E onda više niko neće da ti veruje da nas ovde ne zezaš!osecam jaci bol u grudima kako kad.
I suse mi se usta.
Sory
Izvini te stvarno ako ste stekli utisak da vas zezam. Nije mi to bila namera! Onda sam se gadno istripovao! Pilo mi je cudno da mi grlo bukne za tri dana od tog odnosa. Pa sam pomislio na ono najgore. Mozda i zbog toga sto nikada nisam bez kondoma... stvarno neznam sta mi je! Svi ste ovde korektni i mnogo vam hvala na svemu do sad!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Re: :(
Zato pre nego što se upustiš u sve to, treba sam da potražiš informacije a ne da čekaš da ti neko kaže.vlada008 napisao:Toje zato sto cujemo mnogo stvari a malo tacnih informacija!!! A i u nasoj zemlji se malo prica o tim stvarima!!! Citanjem raznih foruma na netu...na svakaki nacin se mozes zaraziti cak i ako te nije grizla i grebala... samo treba da si baksuz!!! A ja sam veliki baksuz, bas zbog toga sam se i uplasio. Nisam u opste bi informisan o tim bolestima! Mislim malo jesam. A kao vi nikada niste gresili! Sta bi ti pomislio da ti tri dana posle toga bukne grlo i osecas bol u grudima! A na netu kaze jos neko da je imao te simptome i da ima hiv! Kako bi se ti osecao i sta bi mislio?
Ako nisi bio informisan, zašto si do tog slučaja uvek koristio kondom (kako sam navodiš)?!?!?!?

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 2:21 pm