pomoc,savet,bilo sta
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pomoc,savet,bilo sta
U poslednje tri godine su mi se dogodile znacajne i uglavnom neprijatne stvari u zivotu,preminuo mi je otac,posle par nedelja sam se konacno zaposlila,usled planiranja drugog deteta i radu na tome odstranjena mi je materica...Htela bh da popricam sa nekim strucnjakom o tome kako da prevazidjem neke stvari sto se ticu pomenutih desavanja.Ne znam kome da se obratim,kome mogu da verujem,volela bih da je privatna praksa u pitanju.Hvala
Re: pomoc,savet,bilo sta
zao mi je zbog stvari koje su Vam se desile.mamaNS napisao:U poslednje tri godine su mi se dogodile znacajne i uglavnom neprijatne stvari u zivotu,preminuo mi je otac,posle par nedelja sam se konacno zaposlila,usled planiranja drugog deteta i radu na tome odstranjena mi je materica...Htela bh da popricam sa nekim strucnjakom o tome kako da prevazidjem neke stvari sto se ticu pomenutih desavanja.Ne znam kome da se obratim,kome mogu da verujem,volela bih da je privatna praksa u pitanju.Hvala
uvijek se mozete obratiti recimo psihologu i porazgovarati s njim o svome problemu

mislim da je vecina privatnih dosta dobra. barem je tako kod nas.
cim placas vise se potrude...

imena neznam jer zivim u drugoj drzavi. nadam se da ce Vam se netko vec javiti.
sretno!