Ne bih zeleo da me svatite i da na osnovu ovoga da me smatrate bolesnim,sa psihickim poremecajem ili kako vec. Pre svega imam 16 godina, i zavrsio sam 2 godinu ekonomske skole u Beogradu.
Od kraja mog 8og razreda,nisam siguran bas kad tacno su pocele incestne misli da mi se vrzmaju po glavi. U pocetku sam to uzeo zdravo za gotovo,kao proci ce i ako je to izgledalo veoma bolesno (Ne bih da kazem prema kome su te inceste misli,jer se i sam gadim kad mislim a kamoli da govorim). I kako je vreme odmicalo te misli su bile ucestali i ubijale su me psihicki,fizicki prakticno uticalo je na moje aktivnosti u toku dana,spavanje...
Prosao je taj letnji raspust krenula je srednja skola,ja sam zaboravio na sve to i sve to se vratilo na letnjem raspustu 2015 godine. I od tog dana sve do danas mi se javljaju misli ali slabijeg inteziteta. I sada kako dodje letnji raspust te misli se jacaju.
Napominjem da to nikada ne bih uradio,ali me ubija skroz.Da napomenem da nisam imao devojku nijednom,jer sam uvek cekao trenutak da mi se devojka svidi,jer sve koje su mogle da budu meni se nisu svidele. Pa sad ne znam da li bi to moglo da utice na sve to.
Bavim se sportom,fudbal,trcanje,biciklo,sve normalno. Imam zelju da to izbacim iz glave ako je ikako moguce,jer me ovo nekada dosta sputava u svemu i pratkicno iz srecnog dana me bukvalno prebaci da budem nervozan,drzak...
Bojim se bilo kome i da kazem kakav je problem,da me neko ne bi osudio ili mislio da sam bolestan,stvarno ne znam otkud mi takve misli,jer sam skroz okej decko po misljenju drugih a i mene samog.
Molio bih ako neko ikako moze da mi pomogne,jer me ovo stvarno ubija psihicki.
Pomoc Problem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pomoc Problem
Ма то је нормално. Само не ваља ако се закачиш за те мисли па их анализираш и онда оне не могу да оду.
Када ти се следећи пут јаве, једноставно их игнориши и узми да размишљаш о нечему другом.
Када ти се следећи пут јаве, једноставно их игнориши и узми да размишљаш о нечему другом.
Re: Pomoc Problem
Imaš 16 godina i verovao ili ne, mnogima se svasšta mota po glavi u tim godinama, ali i prodje kao da nikad nije bilo. Nemoj obraćati pažnju, prebaci se na drugo razmišljanje kad ti to padne na pamet, a kad nadješ devojku i počne sa njom ljubavni život sve će biti OK-srećno.