Pomoc hitno!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Re: Pomoc hitno!!!

Post od bajram »

jesam on je reko da je normalno ustvari je vise kao roze on kaze da je normalno pa sad ne znam
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Лекар ти је рекао да је нормално то што ти је сперма црвене/роза боје?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Verovatno imate pesak u besici koji ostecuje mokracni kanal kroz koji naravno i sperma prolazi pa se zato javlja promena boje same sperme, tj da ima tragove krvi!

Imate dovoljno godina da mozete da se edukujete, imate internet, prochitajte teme o fiziologiji i anatomiji muskih polnig organa i stvaranju sperme!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Post od bajram »

ma ne verujem da imam pesak ili nesto ponek je kao roze kad svrsim usnu a kad svrsim ovako normalne je boje :) lekar je rekao da je normalno to u mojim godinama valjda on bolje zna :)
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Post od Orcaster95 »

Da ali zar ti mislis da je normalno da ti sperma bude roze boje?Ja kad bih svrsio roze spermu realno bih se presekao od straha!Mozda bi trebalo da pogledas kod nekog drugog urologa......
filipfilipovic27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 8:38 am

Post od filipfilipovic27 »

ipak mislim da bi trebalo da posjetis specijalistu urologa a ne ljekara opste prakse, uradis neke pretrage i naravno uzmes adekvatnu medicinu. ne misli da je nesto strasno ali zasto izbjegavas da obavis rutinsku kontrolu? u kojem gradu zivis?
filipfilipovic27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 8:38 am

Post od filipfilipovic27 »

:roll: Bajrame, nema potrebe da se vezes za ljekara opste prakse. Da su oni sveznajuci nebi uopste postojali specijalisti! Ne igraj se sam sa sobom, javi se urologu jer boja tvoje sperme ukazuje na neke urinarne promjene. Pokusaj da pijes caj od persuna 7 jutara, mislim da bi trebalo da ti bude bolje. U kojem gradu zivis?
Odgovori