Pomoć oko boginja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Pomoć oko boginja
Contractubex je registrovan kao lek sto znaci da ima i KLINICKI DOKAZANO dejstvo (za razliku od razno raznih magneta i slicnih gluposti koje preporucujes po ovom forumu). Trebalo bi da se koristi minimum 6 meseci svakodnevno.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najpametnije je da ne cesete boginje
))) kada yasvrbe da stavljate hladne obloge an njih i mazite ih puderom sa mentolom koji hladi i smanjuje svrab!
Najefikasnije i najbolje je da odere dermatologu i zatrazite kremu koja ce vasoj kozi i vasim oziljcima najvise 'prijati'!
Komercijalni preparati nemaju uvek uchinka, tao da prvo dermatolog pa onda ce sve biti lakse!

Najefikasnije i najbolje je da odere dermatologu i zatrazite kremu koja ce vasoj kozi i vasim oziljcima najvise 'prijati'!
Komercijalni preparati nemaju uvek uchinka, tao da prvo dermatolog pa onda ce sve biti lakse!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Клинички доказано на 30 пацијената - јака ствар.x3x napisao:Contractubex je registrovan kao lek sto znaci da ima i KLINICKI DOKAZANO dejstvo (za razliku od razno raznih magneta i slicnih gluposti koje preporucujes po ovom forumu). Trebalo bi da se koristi minimum 6 meseci svakodnevno.
Zdravo svima.
Imam 13 godina i dobio sam boginje. Može li se nešto uraditi da boginje što brže prođu?
Imam 13 godina i dobio sam boginje. Može li se nešto uraditi da boginje što brže prođu?