Pozdrav!
Otac mi je prepun mladeža, koju su masovno počeli da se pojavljuju od njegove cetrdesete godine.
Ja i moj brat smo povukli na njega i u poslednje vreme mladeži se sve više pojavljuju, cak i na licu.
Da li postoje neki suplementi koje mogu uzimati, da bih sprečio dalju pojavu mladeža?
Pojava mladeža
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pojava mladeža
Sve što će doprineti boljem stanju tvoje jetre.
Brojni mladeži su tipični za miazmu sycosis. Brinući za jetru možda nećeš sprečiti njihovu pojavu, oni su samo simptom koji ti ukazuje na šta da obratiš pažnju kada je tvoje zdravlje u pitanju. Sami mladeži nisu opasni. Da bi na nekom počeo da raste tumor mora mnogo toga da krene nizbrdo.
Miazme su nasleđene sklonosti tj. predispozicije i povezane su s preboljevanjem određenih bolesti naših predaka (do sedam generacija unazad). Prvi ih je opisao Haneman (Hahnemann).
Brojni mladeži su tipični za miazmu sycosis. Brinući za jetru možda nećeš sprečiti njihovu pojavu, oni su samo simptom koji ti ukazuje na šta da obratiš pažnju kada je tvoje zdravlje u pitanju. Sami mladeži nisu opasni. Da bi na nekom počeo da raste tumor mora mnogo toga da krene nizbrdo.
Miazme su nasleđene sklonosti tj. predispozicije i povezane su s preboljevanjem određenih bolesti naših predaka (do sedam generacija unazad). Prvi ih je opisao Haneman (Hahnemann).
Скоро сам код мог пријатеља приметио да су му младежи почели да се повлаче, што ми делује прилично невероватно, али је тако. Из неких разлога узео је да пије цеђене сокове од воћа и поврћа - он их цеди. После неких месец дана приметио је да му се младежи повлаче. Прво постану црвени и онда избледе. Пробај. Не може да шкоди.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца