Pleurocelularni karcinom pluća

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Vlada71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 1:23 am

Pleurocelularni karcinom pluća

Post od Vlada71 »

Mom tastu (64 god.) je juče na VMA nakon svih potrebnih analiza dijagnostikovan pleurocelularni karcinom pluća (ako sam dobro upamtio) sa predlogom da se započne hemioterapija. Rečeno nam je da je u pitanju završna faza. Da li ima nade?
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Eventualni oporavak bi bio ravan cudu :(
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Ne dajete kompletne podatke pre svega stadijum ,procena operabilnosti na osnovu njega opste stanje pacijenta,pridruzena oboljenja a ne tek tako zavrsni stadijum i IV stadijum je potencijalno operabilan ako niste znali.
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od megili »

Moj tata je preminuo 26.02. ove godine od istog...prosao je 3serije hem. terapije, zracenje...za sve to vreme se kretao,teze naravno, ali nije bio kompetno lezeci pacijent, igrao je igrice na kompu, spremio po neki rucak, skuvao mami kafu...i onda mu je jedno jutro bas pozlilo...kazu da ga nisu mogli operisati... sve zavisi gde se tacno nalazi, da li ima metastaza, kako ce podnositi terapiju koju bude dobio...mnogo faktora tu igra veoma bitnu ulogu... coveku je lakse kada se nada boljem, ali treba biti pripremljen na sve... moja porodica i ja sa njima prosli smo sve faze, od verovanja u bolje do pomirenja sa najgorim... sve najbolje, puno snage i volje..
Odgovori