Plasticna operacija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 16, 2006 4:32 pm
Plasticna operacija?
Usne su mi nesimetricne, tj. zelim da mi desna strana usne bude kao leva. Problem je miniaturan, al kad se priblizim ogledalu vidim da nisu bas iste. Postoji li nacin ovo resiti. Plasticna operacija? Neka korekcija ili sta vec?
Koloko god ti to predstavljalo problem mislim da ne bi trebala da se podvrgavas bilo kakvoj plasticnoj operaciji! Danas postoji korekcija bilo kog dela tela, ali ne znam koliko je to bezbedno i pametno!!! Uzivaj u sebi onakvoj, kakva si i ne izlazi se bespotrebnom riziku!!! To ti je moj savet, a ti kako odlucis!!!!

Marija
Toliko je usavrsena tehnika ugradnje implantanata u usne,da to vise nije uopste rizicno (naravno ukoliko zahvat ne obavlja neki los strucnjak).Uostalom,ima jos mnogo metoda korigovanja usana (neoperativno),ubrizgavanjem raznih sastojaka u usne,ali to su metode koje su trajne (recimo) nekih 6 meseci,pa se postupak ponavlja ukoliko to zelis.Ali pre nego sto odlucis bilo sta,razmisli dobro da li su ti usne zaista vidnio asimetricne ili malo vise umisljas,posto si verovatno primetila (kada mazes eyeliner) da ti ni oba oka nisu potpuno ista niti bilo koja dva druga dela tela,sto je potpuno normalno.Toliko od mene!!!