Zdravo!!!.. Ja sam Meto (21) iz Skopje... Ne mogu pricati bas dobro srbski ali pokusam ce na makedonski.. nadam se da me rezberete..
Imam vrtoglavica (nestabilno custvo) skoro edna godina. Sum napravil mnogo ispituvanja, i lekarite ne mozat nisto da pronajdat kaj mene..
NEUROLOGIJA : OK
Krvna Analiza : OK
UVO NOS I GRLO : OK
OCI : OK
SLUH : OK
PRITISOK : OK
SRCE : OK
RAMNOTEZA NA USITE : OK
Magnetna Rezonanca na vrat : OK (so mali spondulozni promeni) ali toa spored doktorot ne moze da bine pricina za mojata vrtoglavica..
etc etc....
Site ispituvanja sum gi napravil, a mene pak mi se vrti, i se custvuvam nestabilno...
Molam, dali nekoj moze da mi kaze, sto da pijam, sto da pravam...
Pitanje u veze VRTOGLAVICA!! Help
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
HAHAHAHAHA, ovo je zaista dobro, da mi polako izbacimo ono nepopularno "b.o." i da uvedemo "OK' kao razumljiviju, moderniju i prirodniju skracenicuPsiha : not OK
Idi psihijatru...

"jedan sasha" je mozda i u pravu, ali postoji lek Sulpirid koji leci i psihu i vrtoglavicu, pa nij na odmet pokusati terapiju sa njim... U svakom slucaju, dijagnozu bi trebalo da postave lekari u trouglu: neurolog - ORL - psihijatar. Eventualno uz jos po neku dijagnosticku proceduru (CT ili MR endokranijuma, doppler krvnih sudova vrata, kalorimetrijski test ako nije uradjen...)
Torekan je takodje dobro resenje, ali ni on, ni Suplirid nisu za dugotrajnu upotrebu.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.