Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Draga Tamara ukratko cu Vam ispricati tegobe mog tate.Tata ima karcinom na plucima i zglobovi su ga boleli cim je ustanovljena bolest.Par meseci nije imao nikakve poteskoce da bi ga pre neki dan opet poceli boleti.Molim Vas recite mi dal mozete da mi preporucite neke vezbe ili lekove,bilo sta?
Stadijum je IIIb-dakle neoperabilan.Primio je zadnju HT 04.03.Koristi samo raznorazne vitamine.Sad sam mu kupila Panadol-dali sam pogresila?Bole ga zglobovi od prstiju na ruci,kolena ramena.Kaze da mu bol seta,prvo jedna ruka pa onda druga ruka.
Stavljajte obloge, hladne, ako mu prijaju i neka se posavetuje za svojim lekarom u vezi bola, lek ne moze bilo koji da uzima za ove bolove, a lekar ce reci koji antireumatik da uzme.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Doktorka je jako "pricljiva" zena,ni kljesta nepomazu.Rekla je da samo da nesme nikakve lasere da koristi.Jel Vi mislite da je ovo reuma ili je to zbog bolesti tako?