Pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pitanje
Poz, bio sam pre dva dana na klizanju, a posto sam trenerku prevukao preko klizaljki, plastika od klizaljki je mogla da mi se usece u kozu, sto i jeste.. Posto mi se to vec desavalo vise puta, tj. svaki put kad odem, mislio sam nista strasno, ostane samo mali otisak od plastike i to je sve pa nisam hteo da vratim trenerku u klizaljke.. Kad sam dosao kuci tek sam onda video sta je bilo, toliko mi se useklo da mi je oderalo svu kozu sa noge, duzina rasekotine je iz prvog pogleda sirine oko 5 cm, a duzine 1 cm, jako je crveno, kao kad se neko opece i izlazi neka sluz, kad obrisem maramicom i tako.. Mazao sam nekim kantarionom papirom i sad sam zavio.. Pitanje je da idem kod doktora da mi stavljaju nesto protiv infekcije ili ce samo zarasti ako ga sam previjem ? Hvala
Re: Pitanje
Imam pitanje, pa Vas molim za odgovor 
Zanima me: nakon 6 meseci od operacije na mozgu i na lobanji da li smem poceti da primenjujem vezbe koje se ticu pomeranja glave?
Ne mislim ni na sta narocito, mislim na trbusnjake npr. ili na premestanje tela u okviru joge koje podrazumeva pomeranje glave iz uspravnog polozaja u obrnuti polozaj.
Nadam se da sam se dobro izjasnila i hvala na odgovoru

Zanima me: nakon 6 meseci od operacije na mozgu i na lobanji da li smem poceti da primenjujem vezbe koje se ticu pomeranja glave?
Ne mislim ni na sta narocito, mislim na trbusnjake npr. ili na premestanje tela u okviru joge koje podrazumeva pomeranje glave iz uspravnog polozaja u obrnuti polozaj.
Nadam se da sam se dobro izjasnila i hvala na odgovoru

Re: Pitanje
Samo da dodam, da mi je to u pocetku prvi dan bilo oteklo malo okolo, a danas ne toliko.. Ne boli me ovako, nego samo kad pipnem ranu i noga me boli ali ne znam jel to ima veze sa tim, mozda zbog ukocenosti jer sad ne hodam mnogo, a mozda jer sam juce i prekjuce stalno bio napolju..