Pozdrav ljudi, imam problem sa stomakom, dakle uveče mi se javlja može se reći slaba bol u levoj strani pri dnu i ta bol prelazi u sredinu stomaka i u desnu stranu, slaba bol praćena krčenjem creva i imam težu probavu.. Uglsvnom mi se to dešava uveče.. Bol nije odredjen baš pri dnu u levoj i desnoj strani već i na gore itd.. Zna li neko šta to može biti?Hvala.
Edit:/ tako već dve, tri večeri za redom
Pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pitanje
То баш личи на дебело црево. Једи више куване пшенице, купуса или сирових краставаца па ће ти ваљда бити боље. И више воде треба да пијеш (не уз јело).
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 10, 2019 8:34 am
Čitao sam nešto na internetu, i pročitao nešto iritacija creva, da li na to mislite?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Разумео сам те да имаш тврду столицу што значи да ти црева споро раде. Треба их подстаћи и помоћи им да боље раде. Због предугог задржавања столице јављају се гасови итд.
-
- Novi član
Bio sam kod lekara, uradio krvnu sliku koja je odlična i ne pokazuje na bilo kakve upale u telu... I doktor je rekao da čuje da su mi creva nemirna i da zbog tvrde stolice imam bolove, da probam sa kuvanom hranom i što više tečnosću da to rešim ako ne onda će mi dati tablete za omekšanje stolice..
Hvala ti u svakom slučaju..
Hvala ti u svakom slučaju..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немирна црева?! Или је он идиот или мисли да си ти идиот - као што већина лекара мисли за обичан народ.
Предуго задржавање столице у цревима доводи до великог развоја непожељних бактерија и стварања токсина и гасова.
Генерално кувана храна ти неће помоћи већ одређена врста куване хране: пасуљ, грашак. Мени су најбољи сирови краставац и купус.
Колико ти је рекао да пијеш течности?
Предуго задржавање столице у цревима доводи до великог развоја непожељних бактерија и стварања токсина и гасова.
Генерално кувана храна ти неће помоћи већ одређена врста куване хране: пасуљ, грашак. Мени су најбољи сирови краставац и купус.
Колико ти је рекао да пијеш течности?
-
- Novi član
Da se izrazim drugačije, pitao me da li mi krče creva ja sam rekao da i on je rekao da pošto čuje i on kad mi je pipao stomak i kad je slušao da kažem onim "slušalicama"..
Rekao je što više vode a što manje gaziranih sokova itd.. I supice, kuvana jela itd što više..
Rekao je što više vode a što manje gaziranih sokova itd.. I supice, kuvana jela itd što više..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То је генерално здраво као исхрана али ти не мора решити спору пробаву.
И шта значи "што више"? Тако ћеш се угојити као свиња.
И шта значи "што више"? Тако ћеш се угојити као свиња.
-
- Novi član
Pa to je rekao zato što samo suvu hranu jedem..
A za vodu stvarno ne znam..
A za vodu stvarno ne znam..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Погледај савете на мом сајту http://*. Ваљда ће ти неки бити од користи. Има и о води, исхрани итд.
Иначе требало би да ти један оброк у току дана буде кашаст, што кажу да се једе кашиком (пасуљ, боранија, купус...). Нажалост то није ни близу довољно јер у многим фабричким производима постоје додаци који стврдњавају столицу.
Иначе требало би да ти један оброк у току дана буде кашаст, што кажу да се једе кашиком (пасуљ, боранија, купус...). Нажалост то није ни близу довољно јер у многим фабричким производима постоје додаци који стврдњавају столицу.
-
- Novi član
Hvala ti puno, a jel moguće da me ponekad zaboli ispod levog ili desnog rebra zbog ovog gore problema? Kao da me probode i to je to ..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могуће је јер дебело црево иде око целога стомака. Погледај у неки анатомски атлас.