Ovako, imam jedno pitanje. Da li je moguce, ako jeste, na koji nacin odstraniti maligni tumor na mozgu koji prouzrokuje gubljenje centra za ravnotezu (receno mi je da mu je tako ime), a takodje i isti taj tumor za jetru? Zanima me kako ih je moguce otkloniti, a da se izbegne smrtni slucaj. Takodje, koliko osoba ima preostalog vremena zivota sa ova dva tumora?
Hvala u napred!
Pitanje o malignim tumorima
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanje o malignim tumorima
Ovo sto ste pitali je vrlo ozbiljno i nije za forum.
Pa ne radi se o meni, a zaista bih bio zahvalan da mi bilo ko kako odgovori, jeste ozbiljno, ali ne znam gde drugo da postavim pitanje.
Ako ste bliski sa osobom koja se od tog tumora leci, najbolje je da pitate nju. Ako niste dovoljno bliski da od nje saznate odgovor na vasa pitanja, onda to ne treba ni da znate... Ne radi se o tome da neko ovde ne zeli da vam kaze ali bi bilo jako nedgovorno da razgovramo o tome.
Pozdrav!
Pozdrav!
Osoba koja se leci od toga ne zna, doktori ne zele takodje nista da kazu. Tako da ne shvatam sto je to neodgovorno? Svi znamo da se od toga umire, i znamo sta ce se desiti, ali eto postavio sam pitanje da bih saznao da li se to nekako moze spreciti, s obzirom da u nasoj se zemlji to slabo radi, a doktori jedino sto kazu: "Mi tu ne mozemo nista." tako da me zanima, da li je zaista da se ne moze nista, ili postoji neki nacin, operacija, tretman itd. koji bi pomogao na ovo. Nadam se da shvatate zasto pitam i da mi zaista treba odgovor, bez obzira na to kakav je, jer svi znamo samo negativno, ali niko od nas ne zna moze li se izleciti i spreciti smrtna posledica.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ne moze doktor tako da odgovori,mora na vas zahtev da kaze sve...dobro,trebalo bi ali to sto se mali broj lekara pridrzava je vec druga stvar...nisam lekar tako da mi sve sa ove tacke gledista izgleda da je moguce,zasto se ne bi lecilo,pokusati sa terapijama pa videti da li ima efekta...