Perutanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Perutanje
„ceđom“ pepeo iz sporeta na drva sipas u kantu,dodas vodu,ostavis da se pepeo slegne(1.dan)i tom vodom peres kosu,bez sampona...ispiras normalno..lepo peni,lepo opere kosu... samo nemas miris i imas osecaj da te pecka teme dok peres...moze da se pojavi i crvenilo... pokusaj jbm li gaJerry87 napisao:Zanima me sta da koristim protiv peruti.Imam problema sa tim u predelu obrva i čela i verujem da je povezano sa hroničnim blefaritisom što imam.Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 08, 2016 3:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Mene muči čeoni predeo ,i oko obrva.Što se tiče glave ne perutam se nigde druge.Tvoja metoda mi zvuči extremno,nisam čuo nikad za takvo nešto.Ako postoji neka mast ili nesto slično da se kupi u apoteci ili bar neki dodatak ishrani bio vih zahvalan ako bi neko javio.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Није екстремно. То је стари рецепт за прање косе.
Како се иначе храниш и шта пијеш - детаљно?
Како се иначе храниш и шта пијеш - детаљно?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 08, 2016 3:10 pm
To je sirok pojam za objasniti.Znam samo da ne jedem nikakve preradjevine tipa ,pastete,nareske i tome slicno.Ne pijem gazirane i ne gazirane sokove.Dosta crvenog mesa,sto pecenog sto kuvanog ,povrca i voca.Jedem ribu bar 3 puta nedeljno.Imam redovne obroke.Sto se tice svega ostalog zdrav sam kao dren.Samo eto to perutanje po celu i obrvama me muci vec duze vreme.Da mi neko kaze koji sampon da koristim ili neku kremu da se resim toga.
a to , ja kontao za kosu pricas... aj ga jbi... sad jos i da nagadjamo sto se peruta... idi kod dermatologa
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Знаш то перутање сам и ја имао пре много много година. Како су године пролазиле ситуација се погоршавала а никакве креме нису битно помагале. Мало само Пантенол крема. То је постепено дошло до тога да ме зној пече, па до чудних флека-опекотина по кожи.
Да не бих превише детаљисао, ако те не занима, прво прочитај шта сам писао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па редом под Желудац-гастритис и Исхрана.
Ако те шта буде занимало, пиши.
Да не бих превише детаљисао, ако те не занима, прво прочитај шта сам писао на мом сајту http://* у Савети, Здравље па редом под Желудац-гастритис и Исхрана.
Ако те шта буде занимало, пиши.