Periostitis

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
coccinella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 5:02 pm

Periostitis

Post od coccinella »

da li mozete da mi kazete nesto vise o periostitisu. mogu vam reci da znam ono osnovno, da je to upala ovojnice kosti ili periosta.
zanima me kako se leci, da li moze da izazove neke druge promene u organizmu,..?
imam problema sa spusenim svodom stopala i nosim uloske izradjene po mom stopalu. u pitanju je metatarsalgia, ali u dijagnozi pise i periostitis calcanei. da li imam adekvatno lecenje.
iskreno, najvise se plasim reumatskih oboljenja. na pocetku mog lecenja, prva dijagnoza je bila reuma, ne znam zasto i kako, jer nisu obavljeni svi nalazi. tada sam popila 5 ili 6 vrsta lekova iz linije antireumatika i naravno nije bilo poboljsanja. nakon toga je ta dijagnoza "opovrgnuta", ali su mi ostale "traume" i najvise se plasim da li peiostitis moze izazvati bilo kakve komplikacije.
inace uloske nosim 8 meseci i od tada mi je vidno bolje. imam 23 godine i volela bih da znam da li ce mi u buducnosti periostitis onemogucavati pokretljivost
izvinite na obimnom tekstu, poprilicno sam uplasena i umorna od raznih dijagnoza
hvala
Odgovori