Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Ma klasika, bakterije i sl ... necu se cimam do lekara, poceo sam doziranje sa po 2 tablete, od viska glava ne bolijelenaa1985 napisao:a da se javis doktoru? on ce ti reci zbog cega imas temperaturu jer je to samo simptom necega sto ti se desava u organizmu...kad regulises uzrok i temperatura ce nestati...
Glava svakako neće da te boli od viška, ali zato može da te "pozdravi" želudac, a tek da vidiš kako to boooooooliiiiiiii.........Markoni88 napisao:
Ma klasika, bakterije i sl ... necu se cimam do lekara, poceo sam doziranje sa po 2 tablete, od viska glava ne boli...mada me glava ceo dan ubija
, mozda bih mogo i malo kafetina da ubacim u ishranu hehe
e,to za oblog od rakije vredi stavljati ako te rasturaju krajnjici...natopis krpu i stavis kad krenes na spavajne i do jutra te prestane...to je valjda zato sto u rakiji ima alkohola pa kad ga ti udises non-stop on pobije sve bakterije i ostala bljaks bica,a tebi je super...jelenaa1985 napisao:nemoj da pijes vise lekova istovremeno jer mogu da umanje ili pojacaju dejstvo jedan drugome... ako vec uzimas paracetamol, pij ga 1 ujutru i jednu uvece, i uzimaj dosta vitamina C, cajeva i stavi oblogu od rakije:)(za ovu oblogu se salim)