panicni poremecaj
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
panicni poremecaj
imam 22 godine,godinama unazad imam problema sa panicnim napadima ali ek od skoro sam se poceo lijeciti i renutno sam na blagim antidepresivima,ali ono zbog cega vam se obracam jeste to da nikada nisam imao djevojku ni seksualne odnose a neko kaze da je to jedan on glavnih problema,molim vas za misljenje.
Re: panicni poremecaj
Ja bih rekao da je moguće ali i ne mora da bude razlog. To će najbolje proceniti tvoj neuropsihijatar ukoliko budeš otvoreno razgovarao sa njim a ja ti preporučujem da to obavezno uradiš.
Svi smo mi različiti i sam znaš da ima i onih koji imaju devojku pa i ženu i decu pa opet imaju panične napade. Sve je to individualno. Ako ti ne osećaš da ti ne nedostaje ljubav devojke i ako nisi opterćen time onda nije u tome problem a ako je obrnuto, verovatno jeste. E sad, ti sam znaš zašto nemaš devojku-a možda ni sam ne znaš. Bitno je koliko tebe to opterećuje.
SVAKO DOBRO
Svi smo mi različiti i sam znaš da ima i onih koji imaju devojku pa i ženu i decu pa opet imaju panične napade. Sve je to individualno. Ako ti ne osećaš da ti ne nedostaje ljubav devojke i ako nisi opterćen time onda nije u tome problem a ako je obrnuto, verovatno jeste. E sad, ti sam znaš zašto nemaš devojku-a možda ni sam ne znaš. Bitno je koliko tebe to opterećuje.
SVAKO DOBRO