Otkinut mladez!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 16, 2014 9:05 pm
Otkinut mladez!
Jutros sam mladez na vratu slucajno zakacila i otkinula.Krastica je pocrnela i pocela da krvari.Nisam mislila da sam otkinula mladez sve do veceras kad sam videla jedan komadic mladeza krv.Rana je crvena.Da li je to nesto opasni,mislim da li moze nesto da mi se dogodi.Jako boli.
Re: Otkinut mladez!
Kod takvih stvari najcesce se nista ne desi ali ne bi bilo lose da odes ovih dana kod lekara da ti pogleda mladez. Ako ti smeta bolje je da ga skines nego da ga stalno zakacujes i iritiras.
Re: Otkinut mladez!
Svima preporučujem da skinu mladež ako im smeta. Imao sam ih 4 komada koji su mi užasno smetali, svi na glavi i uklonio sam ih kirurškim putem.
Sada mi smetaju neki drugi
pa ću gledati i to da rješim čim prije.
U glavnom ništa strašno, lokalna anestezija i polako. Sva 4 sam skinuo u roku od mjesec i pol, bez da sam uzimao bolovanje ili nešto slično. Odem sa posla na sat vremena i vratim se bez mladeža. Nakon kratkog oporavka drugi, treći i četvrti na kraju.
Sada mi smetaju neki drugi

U glavnom ništa strašno, lokalna anestezija i polako. Sva 4 sam skinuo u roku od mjesec i pol, bez da sam uzimao bolovanje ili nešto slično. Odem sa posla na sat vremena i vratim se bez mladeža. Nakon kratkog oporavka drugi, treći i četvrti na kraju.