Pozdrav svima,ovo je moj prvi post na forumu pa sam valjda pogodio pravu temu gde da postavim pitanje.
Imam 20 god i prosle godine u ovo vreme krenuo sam u teretanu vec posle prvog treninga uhvatila me je jaka upala misica sto je naravno i normalno,posto je takodje bila zima tokom jednog od ponovnih dolazaka u teretanu malo su mi se smrzle ruke i usi,nista preterano ali cim sam usao u teretanu tj u malo topliju sredinu ruke i usi su pocele da mi oticu,crvene i svrbe,pozalio sam se instruktoru on se covek prepao i pitao me da li imam problema sa bubrezima i rekao mi je da se javim lekaru,sutradan (vec je sve bilo proslo) javio sam se lekaru ali oni nista nisu konstatovali. Nakon sto mi je prosla upala nastavio sam normalno sa treniranjem jos nekih mesec i po dana i to se nije javljalo.
Od tada je proslo godinu dana i evo resih da se ponovo aktiviram,krenuo ponovo u teretanu odradio prvi trening i dobio ocekivanu jaku upalu,sutradan sam odradio jos jedan trening i evo jutros na putu do fakulteta su mi ruke i usi bile izlozene hladnoci i ponovo mi se desava ista stvar,sake i usi mi oticu...
Dakle ovo mi se desilo samo dva puta u zivotu i to pod gotovo identicnim okolnostima,hladnoca i jaka upala misica...
Zna li neko sta moze biti u pitanju?
Otekline od upale misica?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin