Postovani, pre 5 god poceo sam da osjecam bolove odnosno spazme vratnih misica u dugim voznjama, a pre 2,5 god otkrivena mi je putem RTG osteohondroza C5-6-7...osim spazma misica poajavio se i hronicni Tinitus obastrano ..nalaz ORL pokazuje da na lijevo uvo necujem preko 5 mhz tonove ..uredan nalaz MR Glave slusni zivac ..Skoro sam osjetio simptome poput nesvjestice kod savijanja glave na dole ili na gore , nekad mi se i pre javljalo . zatim bolovi u ramenima i trnci prema psrtima..krvni pritisak 110-130 sa
75-85.ali ne kao sad..i u glavi osjecaj kao da sam danima nenasapavan..pre 2 dana ponovio sam nalaz na ortopediji i rezultat hronicni Cervikalno-Cefalni sindrom..najbolje pomogne vruca krema i masaze imam 37 god..kako dalje i koje vrste poslova preporucujete kod ovakvih oboljenja .. i kako dalje?? Uz to pratilac je i lagana depresija upucen sam kod Neurologa na snimanje vratnih zila..Hvala na podrsci i odgovoru
Osteohondroza-Ortopedija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Osteohondroza-Ortopedija
Мени се чини да имаш превише узрока и проблема, мада могуће је да си превише изложен стресу уз нервозан карактер, али кристална кугла ми је на поправци па не знам.
Могу да ти саветујем да радиш гимнастичке вежбе за рамени појас које сам описао на мом сајту http://* у здравственим саветима, па под Рамена-рачунари, Леђа итд.

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 30, 2017 4:25 pm
Da naravno, stersan posao u nazad 10 godina..i pomalo nervozna stanja ..hvala za odgovor.
pozdrav

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Треба све то озбиљно да схватиш јер најобичнији проблеми са мишићима или зглобовима после дужег времена могу да доведу до пропадања срца, плућа, очију и слично.