Osteohondroza-Ortopedija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milomir711
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2017 4:25 pm

Osteohondroza-Ortopedija

Post od milomir711 »

Postovani, pre 5 god poceo sam da osjecam bolove odnosno spazme vratnih misica u dugim voznjama, a pre 2,5 god otkrivena mi je putem RTG osteohondroza C5-6-7...osim spazma misica poajavio se i hronicni Tinitus obastrano ..nalaz ORL pokazuje da na lijevo uvo necujem preko 5 mhz tonove ..uredan nalaz MR Glave slusni zivac ..Skoro sam osjetio simptome poput nesvjestice kod savijanja glave na dole ili na gore , nekad mi se i pre javljalo . zatim bolovi u ramenima i trnci prema psrtima..krvni pritisak 110-130 sa
75-85.ali ne kao sad..i u glavi osjecaj kao da sam danima nenasapavan..pre 2 dana ponovio sam nalaz na ortopediji i rezultat hronicni Cervikalno-Cefalni sindrom..najbolje pomogne vruca krema i masaze imam 37 god..kako dalje i koje vrste poslova preporucujete kod ovakvih oboljenja .. i kako dalje?? Uz to pratilac je i lagana depresija upucen sam kod Neurologa na snimanje vratnih zila..Hvala na podrsci i odgovoru
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Osteohondroza-Ortopedija

Post od aaaca »

Мени се чини да имаш превише узрока и проблема, мада могуће је да си превише изложен стресу уз нервозан карактер, али кристална кугла ми је на поправци па не знам. :wink: Могу да ти саветујем да радиш гимнастичке вежбе за рамени појас које сам описао на мом сајту http://* у здравственим саветима, па под Рамена-рачунари, Леђа итд.
milomir711
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2017 4:25 pm

Post od milomir711 »

Da naravno, stersan posao u nazad 10 godina..i pomalo nervozna stanja ..hvala za odgovor. :D pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Треба све то озбиљно да схватиш јер најобичнији проблеми са мишићима или зглобовима после дужег времена могу да доведу до пропадања срца, плућа, очију и слично.
Odgovori