Operacija hemoroida

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
smoki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am

Operacija hemoroida

Post od smoki »

Trebalo bih da idem na operaciju hemoroida. Moze li mi neko ko je to vec prosao dati neki savet u vezi sa tim. Posebno me interesuje laserska hirurgija ili radiotalasna zato sto sam cuo da su bolovi manji i da je brzi oporavak. Unapred zahvalan!
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

kako si prosao?sad je vec gotovo?jel?bolelo je ,ali verujem da hvalis svog lekara sto te je spasao muka.
meni je super god. dana nakon operacije vise se i ne secam kako je to bilo,sem da je bilo grozno.
pozzz :P
Nevenka Nena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2014 4:20 pm

Re: Operacija hemoroida

Post od Nevenka Nena »

smoki napisao:Trebalo bih da idem na operaciju hemoroida. Moze li mi neko ko je to vec prosao dati neki savet u vezi sa tim. Posebno me interesuje laserska hirurgija ili radiotalasna zato sto sam cuo da su bolovi manji i da je brzi oporavak. Unapred zahvalan!
Ja sam hemoroide operisala pre dve godine. Odlučila sam se za THD operaciju, tada je to bila nova metoda, ali sada vidim da se mnogi odlučuju za nju. Bolja je od klasične, i laserske operacije iz razloga što se hemoroidi THD operacijom uklanjaju trajno, ne postoji šansa da se ponovo vrate, bar se meni nisu vratili.Što se oporavka tiče ja nisam imala nikakvih problema, nelagodnost dan, dva i to je sve.
Odgovori