Opadanje kose

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Opadanje kose

Post od Obsi »

Imam problema sa opadanjem kose vec 6 meseci. Isla sam kod dermatologa koji mi je pregledao kozu glave i rekao da koza nije obolela. Uradio mi je i kompletnu krvnu sliku i rezultati su odlicni. Problem je sto meni i dalje strahovito opada kosa! Probala sam sa raznoraznim samponima i losionima i kosa je prestala u medjuvremenu da opada, nije mi opadala jedno mesec dana i onda sve ponovo. Da li je neko imao slican problem, da li neko ima neku ideju sta bi to moglo biti. Neki prirodni preparat sa kojim bi mogla da pokusam. Hvala vam unapred na pomoci.
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Re: Opadanje kose

Post od unka »

Mislim da ova tema postoji, ali nema veze ja sam koristila Pantenol rastvor i jako pomaže, a pritom kad se nanosi ne masti kosu.
Slika
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

I probaj sa ovim:
Mali kosili šampon preruči u veću posudu dodaj ricinusovo i maslinovo ulje (od svakog po 50 ml), dve inekcije bevipleksa i čep Pantenol rastvora to izmućkati sjediniti i s tim prati kosu. Pre svakog pranje izmućkati. Ovaj šampon je super za more kad opada kosa ja sam prezadovoljna. Možda da još probaš da piješ Oligovit samo on poboljšava apetit paziti ako imaš problema sa kilogramima.
Slika
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Post od Obsi »

Puno puno hvala. Probacu sve samo da se resim ove muke.
Odgovori