odstranjivanje slezene
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
odstranjivanje slezene
Ovako imam 16 god, prosle godine u novembru sam imao udes koji sam igrom slucaja preziveo... svi vitalni organi osim desnog plucnog krila, desnog bubrega i srca su bili povredjeni, dok je slezena odstranjena. molim za savet na sta sad treba obratiti paznju, koje antibiotike da pijem, hvala unapred..
Re: odstranjivanje slezene
Trebalo bi da ti doktori to kazu. Antibiotike nemoj da pijes tek tako bez razloga! Generalno ti je zbog nedostatka slezine povecana sklonost ka infekcijama, tako da bi prvenstveno trebalo da stilom zivota taj rizik svedes na najmanju mogucu meru...
Re: odstranjivanje slezene
Zaista mislim da je neophodno da se javljaš na redovne kontrole posle tvoje povrede.Nikako sam neuzimaj ništa bilo koji problem da ti se javi.Stvarno mi nije jasno da to nisi odmah uradio i nevidim zašto bi pio antibiotik pa to nije sok da tek tako sam na svoju ruku uzmeš antibiotik.asmir997 napisao:Ovako imam 16 god, prosle godine u novembru sam imao udes koji sam igrom slucaja preziveo... svi vitalni organi osim desnog plucnog krila, desnog bubrega i srca su bili povredjeni, dok je slezena odstranjena. molim za savet na sta sad treba obratiti paznju, koje antibiotike da pijem, hvala unapred..
Kakve tegobe imaš kada tražiš savet za uzimanje antibiotika.