observacija enzima jetre

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mira42
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 02, 2013 12:46 am

observacija enzima jetre

Post od mira42 »

jos uvek ispituju i niko ne daje odovor?
imam problema sa enzimima jetre vec par meseci.povisen mi je alt 88 i ast74,gama gt 548,amilaza 130,alp 383,crp7,6,bilirubini normalni,amilaza118.lecena sa silimarinom3 puta po jednu,oligogal se,esencijal fore..primala infuziju 6dana c vitamin i b vitamin,i glukozu..enzimi i dalje poviseni u sadasnjim granicama.
radila mr a zakljucak je sledeci"uvecani limfonodi u zoni hepatiticke porte i pankreatiko duodenalnoj regiji.limfoproliferativno oboljenjese mr pregledom ne moze iskljuciti.na cea vama lice svi ovi nalazi..meni nista nije jasno..radjeni su virusni statusi i svi su negativni .lekove koje sam koristila,flunirin samo ujutro,ksalol 1 mg i dalje koristim 3puta dnevno,i lorazepam samo ujutru i uvece,sam smanjila ali se nisu smanjile vrednosti enzima..umorna sam od njihovih analiza,ali ovako nemam nikakve tegobe sem pri jelu ako mi nesto ne odovara zelucu nadimanje i bol.molom vas za savet ako ga imate.pozdrav veliki
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: observacija enzima jetre

Post od drbgd »

idite na pregled hematologa
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: observacija enzima jetre

Post od aa_aca »

Исхрана: сурутка, кефир, ацидофилно млеко из Завода за млекарство, неки чај из Института "Јосиф Панчић".

Дијагностика: ирисдијагностика, ЕПТА систем, АМП метода.

Неке текстове и линкове сам поставио на мој сајт (адреса и у профилу).
Odgovori