Jedno pitanje... Obrezan sam jos kao beba, valjda zbog nekih komplikacija, bar su mi tako rekli... znaci mrzim to sto sam obrezan, pogotovo jer su me neki zaje*avali, zvali me turcinom itd, a i cuo sam da ovi sto nisu obrezani vise uzivaju tokom seksualnog odnosa.
Zanima me jel je moguce da mi ugrade/naprave kozicu na penisu koja mi je odstranjena, hirurskim putem?
Hvala unapred
Uros 18 god
Obrezan sam
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
Re: Obrezan sam
pa covece cisto sumnjam da ista mogu da ti nadograde
ali i da postoji to nece to nikad biti isto kao prava kozica 

Dragi Urose verujem ti da su te drugari zezali i da ti nije bilo prijatni,ali ja,kao zena mogu da ti kazem da je mnogo lepse dok imas odnos sa osobom koja je obrezana,lepsi je osecaj i moze ti biti samo prednost. Opusti se i uzivaj....
Ja, koliko znam, muskarci se obrezuju da bi vise uzivali u seksu, a ne obrnuto...
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
to ti je prednost, a ne mana 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 02, 2012 12:56 am
Nadam se da ste u pravu. 

- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
nemas ti sta da se nadas nego ja jesam u pravu.
meni je lose uradjena cirkumcizija kada sam imao 23 godine i nisu mi nista rekli sta trebam raditi u
postoperativnoj nezi. ostavljeno mi je vise prepucijuma sa edemom koji mi nije spao pa je presao
u zadebljanje tkiva - pa mi sad estetski izgleda lose. a operisao me akademik u srbiji.
kakva zemlja takvi i akademici. ali to je sad besides the point.
bitno je da je cirkucizija odlicna stvar koju bi svaki muskarac trebao da uradi.
i zene to vole. da ne govorimo da je zdravije i za tebe i za tvoje partnerke.
a sta ti kazu ti zatucani umovi od drugara je potpuno nebitno.
zbog takvih nazadnih kreatura mi smo tu smo i gde smo kao drustvo.
ako se cak i jedna potpuno opravdana i zdrava uroloska intervencija
smatra za nesto ispod nivoa.
sta onda treba da kazemo da milioni muskaraca u usa koji to sebi svojevoljno rade su budale,
a ti tvoji propaliteti od poznanika su mnogo pametni.
ne, cirkumcizija je dobra stvar i to je fakat!
meni je lose uradjena cirkumcizija kada sam imao 23 godine i nisu mi nista rekli sta trebam raditi u
postoperativnoj nezi. ostavljeno mi je vise prepucijuma sa edemom koji mi nije spao pa je presao
u zadebljanje tkiva - pa mi sad estetski izgleda lose. a operisao me akademik u srbiji.
kakva zemlja takvi i akademici. ali to je sad besides the point.
bitno je da je cirkucizija odlicna stvar koju bi svaki muskarac trebao da uradi.
i zene to vole. da ne govorimo da je zdravije i za tebe i za tvoje partnerke.
a sta ti kazu ti zatucani umovi od drugara je potpuno nebitno.
zbog takvih nazadnih kreatura mi smo tu smo i gde smo kao drustvo.
ako se cak i jedna potpuno opravdana i zdrava uroloska intervencija
smatra za nesto ispod nivoa.
sta onda treba da kazemo da milioni muskaraca u usa koji to sebi svojevoljno rade su budale,
a ti tvoji propaliteti od poznanika su mnogo pametni.
ne, cirkumcizija je dobra stvar i to je fakat!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 10, 2012 11:22 am
Nisam ekspert, ali znam da se obrezivanje koristi kako bi se čovek rešio mogućih infekcija (posebno u stadijumu bebe) ...
Gledao sam neki dokumentarac o obrezivanju (zapravo o nekoj ženi koja se bori protiv obrezivanja jer su joj na silu bez njenog znanja obrezali sinove blizance) i tamo je neki lekar pričao kako je osećaj neobrezanog muškarca, pa samim tim i stimulisanje veće, jer nema barijeru koja bi ublažila stimulisanje ... U najgorem položaju su osobe sa fimozom ...
Tako da nema potrebe da se brineš ... A što se tiče Turaka ... Obrezuju se pre svega Jevreji i čitava Amerika bez obzira na religiju (baš da bi se smanjila mogućnost zaraze)
Gledao sam neki dokumentarac o obrezivanju (zapravo o nekoj ženi koja se bori protiv obrezivanja jer su joj na silu bez njenog znanja obrezali sinove blizance) i tamo je neki lekar pričao kako je osećaj neobrezanog muškarca, pa samim tim i stimulisanje veće, jer nema barijeru koja bi ublažila stimulisanje ... U najgorem položaju su osobe sa fimozom ...
Tako da nema potrebe da se brineš ... A što se tiče Turaka ... Obrezuju se pre svega Jevreji i čitava Amerika bez obzira na religiju (baš da bi se smanjila mogućnost zaraze)