Obican virus ili nesto drugo

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Tajchi85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2012 9:27 pm

Obican virus ili nesto drugo

Post od Tajchi85 »

Vec skoro mesec dana mucim muku sa zdravljem. Prvo sam dobila upalu grla. Posto sam kretala na put u inostranstvo i nisam zelela da otkazem put, otisla sam odmah svom doktoru, koji mi je prepisao neke tabletice za sisanje i pantenol rastvor. U putu dobijem i konjuktivitis. Posle par dana boravka u inostranstvu stanje se pogorsavalo, poceo je i jezik da boli i da skripa u plucima. Otisla sam privatno kod doktora, platila pregled, prepisala mi je neke azitromicin kapsule koje imaju samo 3 i sumece tablete za izbacivanje sekreta, kao i kapi za oci. Rekla mi je kako je virusna infekcija u pitanju, a da antibiotici reaguju samo na bakterije, a telo se samo mora izboriti sa virusom. Posle prve kapsule jezik je prestao da boli a i grlo se pocelo smirivati. Posle par dana i skripanje u plucima se smirilo. Medjutim, pojavio se niz drugih simptoma, koji me plase. Primetila sam da mi je jezik pomalo zadebljan, imam kao neku malu rupicu sa strane na jeziku koja jos ne zamiriva, usne mi malo oticu kao i prsti. Imala sam cak i osecaj da me nesto gusi u predelu vrata. Malo sam posumnjala na stitnu zlezdu, posto je i moja majka imala taj problem. Ali, pre neki dan sam primetila nesto poput koprivnjace, na dodir koza mi crveni i posle par minuta se to povuce. To i dalje traje. Najgore od svega, sto su oci postale mi osetljive na svetlost dana, peku me, svetlost mi deluje prejako, kao i da mi se kosa i obrve malo proredili, nokti jako mekani. Blizi se dan povratka kuci, pa cu odmah doktoru, ali dok dodje dan povratka, volela bih neko da mi kaze sta to moze da bude, jer sam u neizvesnosti, da li mi je zdravlje ugrozeno. Ovo traje vec 3 nedelje. Inace, sam ovih dana bila jako pod stresom. Nadam se da neko moze da mi pomogne.
Odgovori