Niska telesna temperatra

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Niska telesna temperatra

Post od aaaca »

Ако си сигуран да све долази из главе, због чега пијеш бруфене?

Иначе због бруфена ти спада телесна температура, пулс и притисак. Ако тако наставиш упропастићеш се начисто.
lecko95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2015 1:38 am

Post od lecko95 »

Kao sto rekoh, brufen pijem samo zbog glavobolje i ne redovno nego kada dodju (mozda jednom u 2 meseca) sada, pre je bilo cesce.... ali ga izbegavam sto vise mogu jer sam pospan posle i mozak mi ne funkcionise normalno ....
Teodora.godar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 16, 2016 2:50 pm

Post od Teodora.godar »

Pozdrav drugari. Eto mene sa 35.3,bolesna sa užasnim bolom u grlu i osetim da mi je hladno i da izmerim temperaturu kad ono 35.3. Za pola sata 36.1 a dalje ću videti. Ja sam jedna od tih gore pomenutih kojima je uvek hladno,pokrivam se svime što mogu. Zadnja dva dana sam imala hladan nos i stopala skoro pola dana ( predveče) i trebalo mi je oko 2 sata da se ugrejem i zaspim. Stopala su mi uvek hladna i nekad vlažna. Treniram 20 godina i nemam problema u treningu. Puls mi je normalno oko 60 a pritisak zna biti 55 sa 88. Zdravstveni radnik sam po struci ali ne radim već dugo u struci. Ne znam sta da mislim o svemu ovome sad kad čitam vaše komentare. Uglavnom me virusi ne kace ali sad mi je cerka prenela ovaj uzasan bolan virus. Temperaturu nemam skoro nikada. Zadnjih 15 godina imala sam jednom 38 i tada sam se bukvalno izlecila od tog virusa u momentu. Šta je to sa nama?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Као здравствени радник требала би да знаш да ти је крвни притисак веома низак а и пулс је низак. Температура ти је такође ниска. Колика ти је иначе била температура?

Вероватно ћеш морати код ендокринолога јер оно горе набројано уз сталну зимогрожљивост говори у прилог томе.
Odgovori