nije alergija ali sta je??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sladjai
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 9:16 pm

nije alergija ali sta je??

Post od sladjai »

vrlo neprijatno me bole zglobovi ruke i noge. Pre nekih 4 meseca imala sam nesnosne bolove istih, tada su se pojavili i osipi na kozi. Primala sam injekcije za alergiju i bila na 1mesecnoj dijeti ( bukvalno sam samo jela krompir i rizu ), ali poboljsanja nije bilo, tako da mi je alergolog rekao da to nije alergija vec nesto drugo, ali ni jednog trenutka niko nije znao sta je.( tada mi se kocila i desna ruka, i imala sam stalno jezive grceve).Krvna slika mi je bila sasvim ok. Provodila sam vreme i vreme kod doktora , dok mi jedna pametna doktorka nije rekla da je to na nervnoj bazi, i da to nije nista .. ( prosto zena je htela da me skine s dnevnog reda jer treba da pokupi dete iz skole )...onda sam pocela da jedem i prestala da trazim bilo kakvu pomoc od doktora,,,,.....nakon nekog vremena bolovi su prosli i sve je bilo normalno...Medjutim sad mi opet pocinje , i ja sam u panici da opet ne dodje do komplikacija....Ja vise ne znam stvarno kom doktoru uopste i da idem????Sta uopste trebam da ispitam???
Odgovori