Posle endoskopije mi je nađeno da želudačna kiselina dopire do dela ždrela u liniji gornjeg nepca i oštećuje ga. To prouzrokuje neki gnoj koji mi curi u grlo i muči me.
Želudac trenutno lečim, a kako da zalečim tu upalu sluzokože? Kako se zapravo smiruje upala sluzokože do koje se ne može doći npr. prstima da se namaže propolis ili tako nešto?
Nešto sa smirenje upale sluzokože
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Jel to infuzioni rastvor? Meni je to jedna sestra iz hitne pomoći predložila a ja pomislio da je možda štetno pa nisam probao.
To što sam ja probao da objasnim nije sluzokoža usta već više sluzokoža nosa. tj. deo koji od tih nosnih kanala vodi ka ustima. Pošto spavam na levoj strani ojedena mi je samo ta leva strana.
Inače, možda imam te ulceracije jer mene ovo slivanje muči već sigurno 6 meseci, ako ne i 7.
Samo nek mi neko odgovori da li je taj 3% rastvor to, da znam da li da koristim. Ako nije, kako to da tražim u apoteci, kako mu je ime kod naših proizvođača lekova?
To što sam ja probao da objasnim nije sluzokoža usta već više sluzokoža nosa. tj. deo koji od tih nosnih kanala vodi ka ustima. Pošto spavam na levoj strani ojedena mi je samo ta leva strana.
Inače, možda imam te ulceracije jer mene ovo slivanje muči već sigurno 6 meseci, ako ne i 7.
Samo nek mi neko odgovori da li je taj 3% rastvor to, da znam da li da koristim. Ako nije, kako to da tražim u apoteci, kako mu je ime kod naših proizvođača lekova?