Da ne mislite mozda na simpatil?-Ili ste sigurni da je simpatol? Pitem jer su mi neki predlagali simpatil, ali verujte njegovo dejstvo nema veze sa povecanjem snizenog pritiska, glavni sastojak je mak!mgk napisao:i jos postoji u inostranstvu lek koji se zove simpatol jako je efikasanmgk napisao:ditamina ima u privatnim apotekama i kosta 400 din.
Nesto za nizak pritisak
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Ni ja nisam sigurna da ga ponovo ima, jer sam u saradnji sa nekoliko apoteka i ni jedna ne moze da ga nadje, jer smatra se da se ne proizvodi vise, zato sam i pitala da li ima neka zamena, cak i na bazi bilja?????!!!!!draganvma napisao:Nisam znao da Ditamina sada kod nas ima, do skoo ga nije bilo ni po privatnim apotekama, izvinjavam se!
Pa eto, sada imate kompletne informacije u vezi svih mogucih simpatikomimetika, pa propisujte...
Srecno!
Pozdrav!
Pa dobro, kada ste svi navalili, evo vam homeopatije:
Vivoton kapi, simpatikomimetik, proizvodi Gmbh&Co Karlsruhe Nemacka, ima ga kod nas, u glavnom po privatnim apotekama. Toliko, da ne kazete da necu da vam pomognem! E sada jos jednom moje misljenje: ne pomazu!
Nadjite Effortil, neka vam ga neko donese iz inostranstva.
Pozdrav!
Vivoton kapi, simpatikomimetik, proizvodi Gmbh&Co Karlsruhe Nemacka, ima ga kod nas, u glavnom po privatnim apotekama. Toliko, da ne kazete da necu da vam pomognem! E sada jos jednom moje misljenje: ne pomazu!
Nadjite Effortil, neka vam ga neko donese iz inostranstva.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Evo i vama odgovora i razjasnjenja u vezi price o drugim inostranim preparatima:Marijaft napisao:Da ne mislite mozda na simpatil?-Ili ste sigurni da je simpatol? Pitem jer su mi neki predlagali simpatil, ali verujte njegovo dejstvo nema veze sa povecanjem snizenog pritiska, glavni sastojak je mak!mgk napisao:i jos postoji u inostranstvu lek koji se zove simpatol jako je efikasanmgk napisao:ditamina ima u privatnim apotekama i kosta 400 din.
SIMPATOL, C. H. Boehringer Sohn. (Ingelheim am Rhein) Els concessionaris són: C. H. Boehringer Sohn Hispania S. A. (Barcelona), Alemanya, DOZIRANJE: Adults: Una o dues ampul·les en injecció intravenosa, intramuscular o subcutània. Les injeccions poden repetir-se cada una o dues hores, fins que s\'hagin aconseguit valors normals de la pressió arterial. Nens: Fins a tres mesos, 0,1 cc., De tres mesos fins a un any, 0,1-0,2 cc., D\'un a quatre anys, 0,2-0,3 cc., De quatre a deu anys, 0,3-1 cc. Les dosi poden ser administrades tres cops al dia.IND: Per al cor i la circulació. Debilidad circulatòria en malaties infeccioses, parts i trastorns cardíacs; en la astenia constitucional, convalescencia, embarás, epoca de creixement i nens prematurs.SASTAV: Tartrat de p-metil·laminoetanolfenol 0,06 grs., Aigua bidestil·lada c.s.p. 1,0 cc.
Ko ga je propisao, neka objasnjava, ja nemam vremena. Pozdrav![/img]
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
I da se ne mucite:
SIMPATIL: Diphenhydramine : anksiolitik i antidepresiv. Nema nikakve veze sa regulisanjem niskog pritiska, naprotiv, moze vam samo jos vise oboriti pritisak.
Dosta od mene o ovoj temi.
Pozdrav!
SIMPATIL: Diphenhydramine : anksiolitik i antidepresiv. Nema nikakve veze sa regulisanjem niskog pritiska, naprotiv, moze vam samo jos vise oboriti pritisak.
Dosta od mene o ovoj temi.
Pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 04, 2013 11:11 pm
Re: Nesto za nizak pritisak
Ovako, jesam mlad dosta, ali imam jako velikih problema sa pritiskom, i receno mi je da uzmem effortil, uglavnom ima ga u Srbiji i to na samo jednom mestu koliko mi je receno, radi se o apoteci koja se nalazi u jednom selu kraj Novog Sada "Veternik" Danas sam bas uzeo to,kutija ima 50 tableta, i preporuceno mi je da pijem 3 tablete dnevno...
@Aleksandar95
,
nizak pritisak je viza za dug zivot. ne preporucujem vam da uzimate Effortil!
pijte dosta tecnosti, vama je dozvoljeno ono sto se vecini brani - solite supu, itd..
,
nizak pritisak je viza za dug zivot. ne preporucujem vam da uzimate Effortil!
pijte dosta tecnosti, vama je dozvoljeno ono sto se vecini brani - solite supu, itd..
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Баш сам пре неки дан у апотеци видео хомеопатски лек против ниског притиска. На жалост, није ме занимало па нисам запамтио назив. Ако се не варам, лек је из Немачке. Ако хоћеш, проверићу.