nesrecna besika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
esm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 06, 2010 5:58 pm

nesrecna besika

Post od esm »

zdravo:) imam problema. imam 19 godina i nalazim se u minhenu pa ne mogu poci bas kod doktora. imam problema sa besikom. pocelo je kao ucestalo mokrenje, zbog hladnoce (dosla sam iz hrvatske ovdje gdje je temp 15 stepeni bez neke specijalne toplije robe) dakle juce sam pocela imati osjecaj kao da mi se stalno mokri, cak i odmah posle nego sto sam upravo to uradila. pila sam mnogo caja od uve i stvar se poboljsala(ne postoji osjecaj da mi se stalno mokri) ali danas prije podne se vratilo na staro. pijem vitamin c i jedem voce i izbjegavam jako zacinjenu hranu i utoplila sam se. sta jos, pomozite :)
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Re: nesrecna besika

Post od Majmunche »

Moras otici lekaru jer je verovatno u pitanju infekcija urinarnog trakta i ona nece proci bez antibiotika. Takodje, prestani da uzimas vitamin C na svoju ruku, on moze dosta da pogorsa osecaj peckanja i bola tokom mokrenja jer se izlazi iz tela preko mokrace i povecava joj kiselost. Nema druge nego da odes u neku ambulantu i da ti urade urinokulturu i prepisu antiobiotik. To treba uraditi sto pre, jer infekcija koja se ne leci se dalje siri na bubrege i onda si u mnogo vecem problemu.
Odgovori