Nesanica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2016 4:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nesanica
Pozdrav svima. Imam 24 godine i problem sa snom. Jako tesko zaspim,a i kada zaspim jako tesko se budim ujutru. Uglavnom legnem oko ponoci,a zaspem uglavnom oko 5-6ujutru,znaci celu noc se okrecem u krevetu nekoliko sati pre nego li zaspim. Jako tesko mi to pada. Ne bih zeleo da pijem bilo kakve lekove koji bi mi pomogli. Aktivan sam fizicki,vojnik sam. Jedino kada mogu normalno da zaspim je kada sam pod uticajem alkohola,inace moze se reci da jako slabo konzumiram isti. Svaka pomoc je dobrodosla,u zelji da opet spavam normalno. Hvala unapred. Petar
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Nesanica
Шта радиш сат-два пред спавање? Шта ти се мота по глави тих неколико сати док покушаваш да заспиш?
DA DA opterecen si nekim problemom, preispitaj se
Treba da se javis lekaru.Petar036 napisao:Pozdrav svima. Imam 24 godine i problem sa snom. Jako tesko zaspim,a i kada zaspim jako tesko se budim ujutru. Uglavnom legnem oko ponoci,a zaspem uglavnom oko 5-6ujutru,znaci celu noc se okrecem u krevetu nekoliko sati pre nego li zaspim. Jako tesko mi to pada. Ne bih zeleo da pijem bilo kakve lekove koji bi mi pomogli. Aktivan sam fizicki,vojnik sam. Jedino kada mogu normalno da zaspim je kada sam pod uticajem alkohola,inace moze se reci da jako slabo konzumiram isti. Svaka pomoc je dobrodosla,u zelji da opet spavam normalno. Hvala unapred. Petar
Mislim da je uputno da kratkotrajno dobijes lek koji ces popiti pred spavanje. To moze biti ili hipotik ili neki lek iz grupe kratkodelujucih benzodijazepina.
Kada se san i ritam spavanje-budno stanje normalizuje, prestaces sa terapijom.
Mislim da je vazno da normalizujes san, zato sto ces sveukupno bolje funkcionisati.
Pozdrav