Nesanica i ankcioznost
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Nesanica i ankcioznost
Njoj treba ozbiljan psihijatar--i sve ce se resiti veruj mi.Mora da se bavi njenim problemom ali i ti moraš da je ubediš da će joj on pomoći.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 04, 2015 12:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Ne znam gde da pronadjem dobrog psihijatra :/. Ona je isla u drzavnoj kod psihijatra ali joj daje samo tablete i zavrsi za 20minuta ne bavi se i ne objasnjava sto joj se to desava, ima gomila ljudi ne zakazuje se ceka se po dva tri sata i samo prepisu tablete i teraju dalje. Njoj je npr nedelju ipo dobro cuje muziku uvece al nekako izignorise i zaspi i onda samo odjedanput joj se desi ta uznemirenost jel se cuje glasno kad ne treba. Sinoc je opet imala taj strah i plakala ali zaspala bez problema brzo a umislila je posto cuje muziku ne moze da zaspi odmah i bilo joj je uzasno, bezveze se mucila tim bilo je kako sam joj ja rekla. Ima i dobrih dana al ima i losih msm oni ne traju dugo dan dva ali se ponavljaju. S obzirom da ona ne radi a i ja trenutno ne znam kako da joj pomognem da ode kod nekog psihoterapeuta na par seansi po sat dva. Msm da sve to potice duboko iz detinjstva svi koji imaju takvu vrstu problema. Hvala puno na odg.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То се лако решава. Прво нека набави антифоне за уши па ништа неће чути. Друго, треба звати полицију јер бука није дозвољена после 22ч.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 04, 2015 12:33 pm
Uzela sam joj antifone ali ona i dalje cuje samo priguseno al opet joj smeta ipak cuje :/. Rekli smo im to a oni kazu da imaju napismeno da im je dozvoljeno od strane policije koji inace cesto piju(korumpirani)da pustaju muziku do 2 uvece subotom i petkom(ali i kad nije vikend i kad im dune oni rade kako hoce).
Nadji privatnu ordinaciju, u gradu gde zivis vec, i ubedi je da je preosetljiva i da resava problem kod sebe--ne vredi menjati druge--niti ce uspeti.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не може нико да им дозволи да крше закон. Питање је да ли хоћеш да трпиш малтретирање или да се бориш. Ако ћеш да трпиш онда је ту прича завршена. Ако хоћеш да се бориш онда постоје шефови у полицији, па и њихови шефови. Онда постоји заштитник грађана који је можда најбољи за почетак у таквој ситуацији.
Има разних антифона па и веома лоших. Имам неке које када ставим просто не могу да спавам од заглушујуће тишине.
Има још једна варијанта: мп3 плејер са слушалицама. Пусти неку музику која јој се свиђа и ето.
Има разних антифона па и веома лоших. Имам неке које када ставим просто не могу да спавам од заглушујуће тишине.
Има још једна варијанта: мп3 плејер са слушалицама. Пусти неку музику која јој се свиђа и ето.