Nervoza i kako sa njom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 10, 2019 6:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nervoza i kako sa njom
Stalno me nerviraju sitnice, mljackanje hrane, mućkanje jogurta, itd... Radim stresan posao pa i kad dođem kod kuće čini mi se da me niko ne razume i kao da me svi redom namerno nerviraju. Brzo se iznerviram i ne svađam se već samo se udaljim od te osobe. Sve čuvam u sebi.... Dajte neki savet šta i kako ako neko ima rešenje a da nisu neki lekovi
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Nervoza i kako sa njom
Свако има своје проблеме и не занимају их туђи па неће ни да те разумеју. А има и оних бахатих који мисле да су сви слабићи сем њих и не трпе да се неко жали.
Пошто стресног посла не можеш да се решиш онда треба да се ослободиш последица стреса јер су оне узрок твоје напетости.
Пошто стресног посла не можеш да се решиш онда треба да се ослободиш последица стреса јер су оне узрок твоје напетости.
pozdrav,
posle duzeg vremena evo i mene--pa da pokusam pomoci,,,
Verujem da je tesko menjati nesto na poslu, da ne bi bilo stresno--jedino moras menjati sebe--a to je skoro isto tesko toliko, zato pokusaj menjati nesto u zivotu (sta mozes mozda), posao, zenu, stan, okolinu, navike-sport-joga-hobi, cilj u zivotu, i bice tek onda neke mogucnosti da se malo oslobodis pritiska koji te drzi u stresnoj situaciji.
AKO DRZIS U SEBI, jos gore je.
Ako ne mozes nista promeniti, onda ti ne GINU lekovi, al pokusaj bar jedno od navedenih pa drugo pa trece--pa tek onda lek i strucno lice.
SAM CES TESKO NESTO PROMENITI ali ako imas cilj mozes, u nama je neotkrivena snaga, samo je ne koristimo, i losi preuzimaju vlast nad svim i svacim.
NEDAJ SEEE
posle duzeg vremena evo i mene--pa da pokusam pomoci,,,
Verujem da je tesko menjati nesto na poslu, da ne bi bilo stresno--jedino moras menjati sebe--a to je skoro isto tesko toliko, zato pokusaj menjati nesto u zivotu (sta mozes mozda), posao, zenu, stan, okolinu, navike-sport-joga-hobi, cilj u zivotu, i bice tek onda neke mogucnosti da se malo oslobodis pritiska koji te drzi u stresnoj situaciji.
AKO DRZIS U SEBI, jos gore je.
Ako ne mozes nista promeniti, onda ti ne GINU lekovi, al pokusaj bar jedno od navedenih pa drugo pa trece--pa tek onda lek i strucno lice.
SAM CES TESKO NESTO PROMENITI ali ako imas cilj mozes, u nama je neotkrivena snaga, samo je ne koristimo, i losi preuzimaju vlast nad svim i svacim.
NEDAJ SEEE
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Увек може нешто да се промени али је зајебано када несвесно желимо да нам неко други реши проблеме.