Nervoza i kako sa njom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
mića_blj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 10, 2019 6:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nervoza i kako sa njom

Post od mića_blj »

Stalno me nerviraju sitnice, mljackanje hrane, mućkanje jogurta, itd... Radim stresan posao pa i kad dođem kod kuće čini mi se da me niko ne razume i kao da me svi redom namerno nerviraju. Brzo se iznerviram i ne svađam se već samo se udaljim od te osobe. Sve čuvam u sebi.... Dajte neki savet šta i kako ako neko ima rešenje a da nisu neki lekovi
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Nervoza i kako sa njom

Post od aaaca »

Свако има своје проблеме и не занимају их туђи па неће ни да те разумеју. А има и оних бахатих који мисле да су сви слабићи сем њих и не трпе да се неко жали.

Пошто стресног посла не можеш да се решиш онда треба да се ослободиш последица стреса јер су оне узрок твоје напетости.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

pozdrav,
posle duzeg vremena evo i mene--pa da pokusam pomoci,,,
Verujem da je tesko menjati nesto na poslu, da ne bi bilo stresno--jedino moras menjati sebe--a to je skoro isto tesko toliko, zato pokusaj menjati nesto u zivotu (sta mozes mozda), posao, zenu, stan, okolinu, navike-sport-joga-hobi, cilj u zivotu, i bice tek onda neke mogucnosti da se malo oslobodis pritiska koji te drzi u stresnoj situaciji.
AKO DRZIS U SEBI, jos gore je.
Ako ne mozes nista promeniti, onda ti ne GINU lekovi, al pokusaj bar jedno od navedenih pa drugo pa trece--pa tek onda lek i strucno lice.
SAM CES TESKO NESTO PROMENITI ali ako imas cilj mozes, u nama je neotkrivena snaga, samo je ne koristimo, i losi preuzimaju vlast nad svim i svacim.
NEDAJ SEEE
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Увек може нешто да се промени али је зајебано када несвесно желимо да нам неко други реши проблеме.
Odgovori