Neodredjena bol
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 11, 2010 5:30 pm
Neodredjena bol
Postovani, vec dva-tri meseca imam bolove u rebrima sa prednje strane i malo ispod njih i bolove u ledjima sa desne strane u predelu zadnjih rebara koji se sire ponekad u desno rame i vrat i u desnu nogu ali su najjaci u predelu poslednjih rebara, masirajuci napipao sam iznad rebra kao neku izraslinu , zilu ili sta vec odmah duz poslednjeg rebra s preda ali kao da je pod kozom jer nije vezana za rebra ili neki misic i duguljasta je nekih 4cm i debljine do 1cm mrda pod prstima, tako je vec mesec dana od kad sam bio kod lekara opste prakse, on je pipao i kaze nije nista ne obracaj paznju na to samo mazi reumatskim kremama, sta bi to moglo biti, i sta bi mogao biti uzrok bola koji toliko dugo traje a koristio sam raznoraznre kreme, primao injekcije takozvane koktele, pio movalis i ne pomaze nista, jedino mi se bol smanji kada popijem lorazepam 2,5mg koji sam ranije pio zbog anksioznosti. Inace imam blagu desnu skoliozu kao posledicu rukometa kojim se i dalje aktivno bavim, pre tri meseca sam bio na skeneru abdomena zbog ciste na pankreasu koju su mi slucajno otkrili ali sada je vise nema ii svi organi su bo.kompletna krvna slika tada bila takodje bo. Inace sam profesor fizickog vaspitanja i aktivno igram rukomet ali me sve ovo ponekad ometa u obavljanju aktivnosti, kod lekara mi je vise glupo da idem i da se zalim jer sam bio tri puta i nista. Ako neko zna sta bi moglo biti u pitanju i ima neko resenje unapred mu zahvaljujem. Pozdrav