NAVODNO ZAPALJENJE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Bulaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 6:58 pm

NAVODNO ZAPALJENJE

Post od Bulaja »

pre izvesnog vremena,recimo 2 nedelje,primetio sam neku bubuljicu,kvrzicu,kako god da to nazovemo u predelu trtice,cak mogu reci da je malo vise prema gore... nije me bolelo ni kad sedim ili lezim ili slicno, jedino sto sam primetio neki sitan otvor kroz koji izlazi krv ili gnoj u malim kolicinama. Otisao sam kod doktora,sumnjao sam u upaljen sinus,odnosno uraslu dlaku i tako je i doktor rekao. Citajuci slucajeve drugih ljudi i informacija na internetu hiruska intervencija je obavezna,medjutim moj doktor rekao je da je to pocetni stadijum da to treba da se prati i da treba da dobro vodim higijenu,samo su me ocistili na brzinu i u taj predeo ubrizgali nesto sa injekcijom malo istiskali da izadje sva krv i gnoj itd,stavili gazu i poslali kuci.i rekli da kupim neku mast.

Nista se nije desavalo ovih dana,medjutim evo danas opet se pojavila ta krvzica,dosta mala ali primetiva. ni sada me nista ne boli,ali nema ni curenja krvi i gnoja
Nista mi nije jasno,zasto nisam dobio uput za hirurga ako je urasla dlaka u pitanju, da li je moguce da je nesto drugo u pitanju,da doktor mozda nije bio u pravu?Malo sam zbunjen pozdrav svima
Odgovori