nateceni zglobovi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
friki78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 9:18 am

nateceni zglobovi

Post od friki78 »

imam problem sa zglobovima na nogama. cinjenica je da su menisvaki dan nateceni. ponekad poomislim da su od ove vrucine i sunca. nemam bolove, samo mi izgledaju kao krofne. preporucili su mi da svako vece drzim noge u vodi sa morskom solju. mlada sam , imam 30 godina. imala sam pre 17 godina gips na jednoj nozi, a pre 6 godina sa drugu malo povredila. ali me ne bole.sta da radim ? zasto mi se to dogadja?
unapred zahvalna za pomoc,
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

ukoliko nije trudnoca, ... onda bi trebalo da svoj problem iznesete lekaru. A u medjuvremenu ne bi bilo lose da pijete neki vitamin - magnezijum.
suzadj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 9:11 am

Post od suzadj »

Za otecene zglobove, nema boljeg lijeka od soka od kupusa. Sokovnik u ruke, prva casa se pije ujutru prije jela, malo je gadno za popit ali... zaista pomaze! Provjereno na vise ljudi :)
Treba ispiti dvije glavice kupusa dnevno, vec poslije dva dana otok skoro potpuno nestaje.
akbar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od akbar »

redukuj slanu hranu kao i slatku. koristi braon secer i morsku so. izsbegavaj vlagu. poseti doktora. imam taj problem, s tim sto mene i bole kolena. na analizama krvi se pokazalo da imam reumatoidni artritis. mlada sam takodje, i to izgleda da nema mnogo veze sa godinama. nemoj nista eksperimentisati dok ne vidis rezultate.
friki78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 9:18 am

Post od friki78 »

isla sam kod doktora, medjutim nista novo mi nije rekla pored onog sto zam. u analizi krvi je sve ok osim sto imam manjak hgb 116 , a granica je 120 i rdw mi je 16.4 a granica je do 15. sta je to?
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

123

Post od micaaaa »

Pretpostavljam da su urea i kreatinin albumini,i urin uradjeni i da su normalni.
ako je to ok,prva sledeca stanica kardiolog,pa vaskularni,pa reumatolog
Nadjite dobre uloske za cipele i izbacite so uu svakom obliku i previse slatko takodje.
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
teicaaxoxo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 03, 2014 3:23 pm

Re: nateceni zglobovi

Post od teicaaxoxo »

Pozdrav, imam jedan problem inace sam frizerka i cinjenica je da stojim puno na nogama i da su mi ruke dosta u vodi ali evo prvi put mi se desava da su mi zglobovi na nogama i na desnoj ruci nateceni i bolni evo vec 6 dan. Naime imala sam problema sa stitnjacom trenutno mi je vrat natecen ali hormoni su u redu. :-? Dali ima itko slican problem i dali zna sto bi mogao biti uzrok, hvala :roll:
Odgovori