nateceni zglobovi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
nateceni zglobovi
imam problem sa zglobovima na nogama. cinjenica je da su menisvaki dan nateceni. ponekad poomislim da su od ove vrucine i sunca. nemam bolove, samo mi izgledaju kao krofne. preporucili su mi da svako vece drzim noge u vodi sa morskom solju. mlada sam , imam 30 godina. imala sam pre 17 godina gips na jednoj nozi, a pre 6 godina sa drugu malo povredila. ali me ne bole.sta da radim ? zasto mi se to dogadja?
unapred zahvalna za pomoc,
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
redukuj slanu hranu kao i slatku. koristi braon secer i morsku so. izsbegavaj vlagu. poseti doktora. imam taj problem, s tim sto mene i bole kolena. na analizama krvi se pokazalo da imam reumatoidni artritis. mlada sam takodje, i to izgleda da nema mnogo veze sa godinama. nemoj nista eksperimentisati dok ne vidis rezultate.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
123
Pretpostavljam da su urea i kreatinin albumini,i urin uradjeni i da su normalni.
ako je to ok,prva sledeca stanica kardiolog,pa vaskularni,pa reumatolog
Nadjite dobre uloske za cipele i izbacite so uu svakom obliku i previse slatko takodje.
ako je to ok,prva sledeca stanica kardiolog,pa vaskularni,pa reumatolog
Nadjite dobre uloske za cipele i izbacite so uu svakom obliku i previse slatko takodje.
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 03, 2014 3:23 pm
Re: nateceni zglobovi
Pozdrav, imam jedan problem inace sam frizerka i cinjenica je da stojim puno na nogama i da su mi ruke dosta u vodi ali evo prvi put mi se desava da su mi zglobovi na nogama i na desnoj ruci nateceni i bolni evo vec 6 dan. Naime imala sam problema sa stitnjacom trenutno mi je vrat natecen ali hormoni su u redu.
Dali ima itko slican problem i dali zna sto bi mogao biti uzrok, hvala