Dragi moji, pre nedelju dana sam operisana malo iza uha, da je nazovem "loptica" jer se jos uvek ceka konacan rezultat da bi zvanicno saopstili sta je. Operacija je trajala 4 sata sto zbog delikatnosti mesta, sto jer su odmah analizirali i pri toj analizi je bio benigni tumor,al se ipak ceka ovej drugi,zvanicni. Ja se iskreno nadam da ce i druga analiza dati isti rezultat. Moram da priznam da je operacija izvrsno uradjena, nemam bolove, rez je podugacak,obecali su mi da se uopste nece primetiti, sad sam na kucnom oporavku i svaki treci dan idem na kontrolu.Naravno, mene kao i svakog obicnog smrtnika muce pitanja, otkud bas tu, od cega se pojavljuju i ti dobrocudni tumori, neki dr su mislili cak i da je cista, kakva je razlika izmedju ciste i dobroc.tumora, da li ima opasnosti da se ponovi, da li pusenje utice (drasticno sam smanjila).......itd........volela bih da se javi neko strucan ili neko ko je imao isto iskustvo........
kako se uopste zastititi od tumora i cista, pre 3 godine sam (jos jedna kontrola) se upesno zalecila od hepatitisa C, od tada jako zdravo zivim, sem pusenja, hocu reci zdravo se hranim, meditiram, boravim u prirodi, tj.brinem mnogo vise o sebi u svakom pogledu, ali izgleda da se nikako ne mozemo zastititi.......... po malo sam obeshrabrena..........pozdrav svima
nakon operacije "loptice" kod uha
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin