Moze li mi neko reci da li ima potrebe da se obratim lekaru zbog toga, i kako se to uopste zove u nasem jeziku?
Myogenic jerk
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Myogenic jerk
Pozdrav svima... Par meseci unazad mi se svakodnevno desava da mi misici vibriraju/trzaju se/igraju potpuno nezavisno od moje volje... Desava se na raznim mestima, najcesce na nogama ili na rukama i to dok lezim. Ti trzaji traju po nekoliko sekundi i onda prestanu. Na netu sam nasao da se takva pojava na engleskom naziva myogenic jerk, i da uopste nije bezazlena... Nekada se probudim u toku noci, i osetim takvo drmanje da uopste ne mogu da razgranicim da li je zemljotres ili to moje telo samo vibrira
Moze li mi neko reci da li ima potrebe da se obratim lekaru zbog toga, i kako se to uopste zove u nasem jeziku?
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Myogenic jerk
KOliko imate godina?
Chime se bavite?
Da li trenirate neki sport?
Chime se bavite?
Da li trenirate neki sport?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
25 godina.
Ne bavim se sportom, stavise, dosta sam fizicki neaktivan u poslednje vreme.
Zavrsavam fakultet, pa sam prikovan za racunar bar 5-6 sati dnevno...
Ne bavim se sportom, stavise, dosta sam fizicki neaktivan u poslednje vreme.
Zavrsavam fakultet, pa sam prikovan za racunar bar 5-6 sati dnevno...
-
dannina
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obratite se neurologu, resicete nedoumice, da li ima zaista fizickog razloga za vase tegobe ili ne.