Mrningitis Serosa
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 11, 2010 3:10 pm
Mrningitis Serosa
Postovani,
molim Vas za savet
Moj sin (18 god) je nedavno hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Bgd pod dijagnozom MENINGITIS SEROSA A 87.0. Poasle 10 dana pusten je na kucni oporavak. Molim Vas da mi kazete koliko je oboljenje ozbiljno (naravno svako je ozbiljno), odnosno koliki je period potpunog oporavka, obzirom da je sin aktivni sportista.
Hvala
molim Vas za savet
Moj sin (18 god) je nedavno hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Bgd pod dijagnozom MENINGITIS SEROSA A 87.0. Poasle 10 dana pusten je na kucni oporavak. Molim Vas da mi kazete koliko je oboljenje ozbiljno (naravno svako je ozbiljno), odnosno koliki je period potpunog oporavka, obzirom da je sin aktivni sportista.
Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: Mrningitis Serosa
Serozni meningitis je virusnog porekla i po pravilu ne ostavlja nikakve posledice.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Ubedjen sam da vam je neko ovo morao objasniti i na Infektivnoj klinici...uostalom kakav ste to roditelj kada dopustite da vam dete leži 10 dana u bolnici a vi navodno ne znate zbog čega?!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
da li ste vi doktor?
Ako si ti Slavko ja sam lekar...Slavko_slavko napisao:da li ste vi doktor?
Dr John napisao:Ako si ti Slavko ja sam lekar...Slavko_slavko napisao:da li ste vi doktor?
Ma ko si ti majmune jedan da sudiš ko je kakav roditelj.Ako imaš makar dva razreda osnovne škole trebaš da shvatiš da nismo svi isti i da neko ima blokade kad se nađe pred lekarom.
Ušavši u tvoj profil shvatih skim imamo posla i neodoleh da ti ovo napišem i po cenu banovanja,mada me je pomalo i sramota jer nećeš samo ti ovo čitati.

"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- Slavko_slavko
- Stalni član
biljo,lako je laprdati na internetu,svaljivati krivicu na roditelje...zbog takvih lekara kao sto ste vi,ne mozemo da dobijemo nikakve informacije od istih...onda potrazimo pomoc na internetu i nadjemo nekog ko radi to sto radi iza ekrana...lepo,lepo...
-
- Novi član
Hvala Dr Ivice,
a takodje hvala i Dr John, potrudicu se da budem bolji roditelj, samo ne bi bilo lose da me vi uputite kako to da radim i da mi date par saveta
a takodje hvala i Dr John, potrudicu se da budem bolji roditelj, samo ne bi bilo lose da me vi uputite kako to da radim i da mi date par saveta
...ako neko ostavi svoje dete da leži u bolnici deset dana i tek potom se raspituje na forumu šta je to u stvari od čega sin boluje, jedino što mogu da zaključim je ili da je on jako loš roditelj ili da su jako loši lekari Infektivne klinike...mada je meni prosto neverovatno da za deset dana niste tamo sreli nikoga ko bi vam mogao objasniti prirodu i tok ove bolesti!bumbumtata napisao:...hvala i Dr John, potrudicu se da budem bolji roditelj...
-
- Novi član
Dr John,
ovaj forum sluzi da neko dobije praktican savet i odgovor na pitanje kada se nalazi u nevolji, pa vas molim da svoje zlurade komentare na necije postove i pitanja zadrzite za sebe. Ako nemate preca posla, bar nemojte da odmazete ili ako mozete pomozite.
Hvala
ovaj forum sluzi da neko dobije praktican savet i odgovor na pitanje kada se nalazi u nevolji, pa vas molim da svoje zlurade komentare na necije postove i pitanja zadrzite za sebe. Ako nemate preca posla, bar nemojte da odmazete ili ako mozete pomozite.
Hvala
Ponavljam, praktičan savet i odgovor ste morali dobiti na Infektivnoj klinici kad ste im dete poverili na lečenje, siguran sam i da jeste..bumbumtata napisao:Dr John,
ovaj forum sluzi da neko dobije praktican savet i odgovor na pitanje kada se nalazi u nevolji...
- Slavko_slavko
- Stalni član
ok,trebalo bi da na klinici daju objasnjenje,i sam sam doziveo da mi lekari nista ne kazu,dodju u vizitu,nesto izmrmljaju,izadju napolje,izdogovaraju se i ja ne znam na cemu sam...da li to znaci da su i moji roditelji losi roditelji jer imamo lose lekare?
-
- Novi član
Hvala Slavko,
a dr john, vi ste ocigledno dokoni pa pratite ovaj forum samo da bi kritikovali
a dr john, vi ste ocigledno dokoni pa pratite ovaj forum samo da bi kritikovali
bumbumtata & Slavko_slavko,
naucite da ne rasipate energiju na ljude koji za vas nisu bitni!
naucite da ne rasipate energiju na ljude koji za vas nisu bitni!

Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
- Slavko_slavko
- Stalni član
doktore,rado bih ja to uradio,ali kad me nervira kada neko tako nesto radi roditeljima,kada svaljuje krivicu...jezim se od takvih lekara,ako je doticni uopste i bio blizu medicinskog fakulteta...