Molim Vas pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mlad momak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 24, 2016 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Molim Vas pomoc

Post od Mlad momak »

Cao svima, nov sam ovde na forumu.
Moj razlog javljanja i molba za savet je taj sto sam se pre neki 20-ak dana upustio u nezasticeni odnos, kajem se naravno i napravio sam gresku, ali sad mi treba pomoc i savet kako da se izlecim i izbavim iz ovog problema.
Moji prvi simptomi su bili svrab unutar penisa a nakon nekoliko dana i peckanje pri mokrenju, a zadnjih dana sam vec primetio i iscedak, kao da nekad izadje malo sekreta cini mi se svetlo zuckaste boje. E sad moj najveci problem je taj sto se nalazim u inostranstvu, ovde radim a nemam zdravstveno osiguranje a bris i te vrste pregleda su preskupe ovde, a plus je i arapska zemlja pa gledam da ne pravim sebi problem odlaskom kod doktora. Citao sam dosta po internetu ali ovi simptomi su uobicajeni za mnoge vrste polnih bolesti, gonoreja, hlamidija, kandida, i kolko sam shvatio svi oni se tretiraju antibiotikom. Stoga sam otisao u prvu apoteku ovde i trazio savet gospodina koji radi u apoteci i on mi je savetovao i dao antibiotik po imenu Zithromax (Azithromycin), u pitanju su 6 tabletica po 250 mg. Zanima me da li je to dobar antibiotik i da li moze da mi pomogne, ostala mi je jos jedna tableta da popijem ali peckanje pri mokrenju jos uvek nije prestalo.
Moze li mi neko strucan molim Vas odgovoriti u vezi tog antibiotika, ili ako ne koji bih trebao da koristim da pijem da savladam ovu infekciju, i sta je najbolje uraditi ?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Molim Vas pomoc

Post od _david_ »

ponekad se triper pogresno dijagnostikuje kao hlamidija zbog slicnih simptoma...tako da bez provere nema nista ... bolje odvoj 100 evrica i ovako radis u arapskoj zemlji... dobro si placen, poseti privatnu kliniku.... i resen problem
Mlad momak
Novi član
Novi član

Post od Mlad momak »

Lako bi ja da je 100 e, ali u jednoj su mi trazili 400e, moracu jos da pogledam... A koja je vrsta lecenja u slucaju hlamidije a koja u slucaju tripera odnosno gonoreje ? Molim strucne ljude da se oglase, hvala puno ...
Dr.Dzindo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm

Post od Dr.Dzindo »

I hlamidija i triper se lijece antibioticima,a u slucaju jace infekcije i injekcijama.
Jedan od lijekova protiv hlamidije je Zithromax,ali uglavnom za obje infekcije se koristi antibiotik Vibramicin (Doksiciklin).

Novi član
Novi član

Post od Mlad momak »

Znaci trebalo bi da je dobro sto sam poceo da pijem ovaj Azithromycin? Da li ukoliko ne prestane peckanje pri mokrenju da kupim jos jednu kutiju i nastavim da ga pijem ? U ovoj kutiji ima samo 6 komada, pio sam na 12 sati, 250 mg ... I da li mogu da pogresim ako predjem na taj drugi antibiotik Vibramicin ?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

pa bolje da ide na analizu , nego da na svoju ruku uzima lekove za tipere i kurce palce...pa i da je 400... to su ti 5,6 dana rada sigurno
Dr.Dzindo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm

Post od Dr.Dzindo »

I ja mislim da je bolje da odes da uradis neke nalaze.Jer ne znamo sta je.Ne mozes tako sa lijekovima malo cu ovo,malo ono.
Ja ti vako ne smijem reci nista niti iko drugi,ali na svoju ruku da pijes lijekove nije dobro,jer se radi o jacim lijekovima.

Novi član
Novi član

Post od Mlad momak »

Uvatili ste se za temu novca, nije to bila poenta. Ne shvatate da je ovde rizicno ako neko sazna da mozemo biti deportovani u slucaju vanbracnog sexa. Eto ako imate jos neki savet kako se tretiraju triper i hlamidiji bilo bi mi od pomoci, evo i devojka skojom sam spavao pokusava da uradi test posto ona ima neku vrstu osiguranja zdravstvenog ali opet ne pokriva mnoge stvari pa cemo vec nekako saznati sta je u pitanju ..
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

neces biti deportovan za srbiju, bices vesan na tradicionalni nacin, konopac oko vrata, i cao ... ja da sam na tvom mestu pobegao bi smesta za srbiju -.-
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

... или на брзака да се венчају па онда код лекара.
Odgovori