U subotu sam se prehladio,od tad imam temperaturu.Trenutno mi je temperatura 39!Od lekova koristim samo FERVEX,od subote pa do sad(4 dana) popio sam 6 kesica.Taman da krenem da popijem jednu kad sam naleteo na vasem sajtu da je jedan lik od 3 kesice fervexa zavrsio u bolnici,mozete to videti ovde http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... &start=0.E sad brinem se da li da popijem fervex ili ne?Od lekova ima kafetin cold,ali u uputstvu pise da ne sme da se koristi sa drugim lekovima koji sadrze paracetamol(FERVEX),i imam analgin.
Da li neko moze da mi pomogne?sta da pijem?
MOLIM ZA SAVET
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pij paracetamol, dosta technosti, pij supu iz kesice i uzimaj c vitamim i chekaj da prehlada prodje!
a fervexa mozesh 3 u toku dana, jako su retke bilo kakve kontraindikacije za njega!
a fervexa mozesh 3 u toku dana, jako su retke bilo kakve kontraindikacije za njega!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
konstantna visoka temperatura koja se posle toliko dana ne snizava moze znaciti postojanje bakterijskog zarista, koje bi u tom slucaju trebalo dijagnostikovati i propisati antibiotsku terapiju.
paracetamol koji je sastavni deo fervex-a (antipireticka komponenta) ne bi trebalo da se pije duze od 5-6 dana, jer je toksican. ukoliko temperatura jos uvek traje nastavi da je snizavas brufenom.
idi na pregled lekara opste prakse.
paracetamol koji je sastavni deo fervex-a (antipireticka komponenta) ne bi trebalo da se pije duze od 5-6 dana, jer je toksican. ukoliko temperatura jos uvek traje nastavi da je snizavas brufenom.
idi na pregled lekara opste prakse.