Molim za pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Molim za pomoc
Radi se o tome da sam sa djevojkom imao peting bez ejakulacije u blizini. Ona je sutradan dobila i imala je menstruaciju kao uvijek. Nakon toga 15 dana imala je upalu mokracnih kanala pila je antibiotik vadila je nalaze krvi i urina i nalazi su bili dobri. Sada joj kasni vec dva tri dana. Da li je moguce da je trudna i da li bi se to vidjelo na nalazima koje je vadila? Hvala.
Re: Molim za pomoc
Nije trudna nego joj kasni od te upale sto je imala i pila antibiotike.
Iz tvojih usta u bozije usi, koji sam peh to smo radili samo jednom a ja 30 dana nemam miran san, vec mi se smucilo... :/
Boze me sacuvaj 
Ti bre dete treba malo da se informises o najosnovnijim stvarima vezanim za sex i trudnocu pa tek onda da se upustas u to. Evo za pocetak:
1. Ne moze da ostane trudna ako nisi ejakulirao u nju
2. Ne moze da ostane trudna poslednjeg dana ciklusa jer joj je to neplodan dan

Ti bre dete treba malo da se informises o najosnovnijim stvarima vezanim za sex i trudnocu pa tek onda da se upustas u to. Evo za pocetak:
1. Ne moze da ostane trudna ako nisi ejakulirao u nju
2. Ne moze da ostane trudna poslednjeg dana ciklusa jer joj je to neplodan dan
To me i buni svasta sam citao po netu pa i da su dan pre i posle plodni i da preejakulat sadrzi spermatozoide a da je dovoljan samo jedan da oplodi celiju. A i sad bas joj kasni zato sam zabrinut...
Pa nisi dobro procitao, bar ne za plodne dane u ciklusu.
Tacno je da je samo jedan spermatozoid dovoljan za oplodnju ali ako joj nije ovulacija onda ni milion nije dovoljan
Na stranu sto ti i nisi ejakulirao u nju i sto je sutradan dobila, sto znaci i da nije mogla da ostane u drugom stanju.
Ajde molim te ukucaj u pretrazivac plodni dani u ciklusu pa ces sve sam videti
Uostalom sto ne uradi test za trudnocu i bices miran.
Tacno je da je samo jedan spermatozoid dovoljan za oplodnju ali ako joj nije ovulacija onda ni milion nije dovoljan

Ajde molim te ukucaj u pretrazivac plodni dani u ciklusu pa ces sve sam videti

Uostalom sto ne uradi test za trudnocu i bices miran.
Hvala ti. Valjda onda nije trudna. Ako neko ima jos nesto neka doda.
Veceras je uradjen baby rapid test i negativan je. Trebalo bi da je tacan jer je od petinga proslo 33 dana.
Obracam vam se sa molbom da mi preporucite dobrog psihoanaliticara,koji bi pomogao mom sinu koji ima dosta problema ,a radi se o mladom momku od 35 godina ,a koji se trenutno bori i sa kancerom
Puno hvala na pomoci
Puno hvala na pomoci
Mislim da bi trebalipostaviti novu temu. Pozdrav