Molim za odgovor
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Molim za odgovor
Cao!Imam 23 godine!Udata sam vec par godina!Do sada mi nismo hteli decu i pre mesec dana se to promenilo!Mislila sam da sam ostala u drugom stanju,ali danas sam dobila,sa zakasnjenjem od jednog dana!!!Da li to moze da se desi iako sam u drugom stanju,posto mi je prvi put kasnilo od kako sam dobila u 13 godini!Do sada sam pre nego sto trebam dobiti imala bolove u stomaku i desna dojka me je jako bolela,ali ovaj put nista!nikad nisam koristila nikakvu zastitu,ni ja ni muz;jednostavno smo se cuvali!Ujutru mi je malo muka,smeta mi nes kafa,a jedem kao nenormalna!?DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA SAM TRUDNA!
Re: Molim za odgovor
Mislim da bi trebala da odes do apoteke da kupis test za utvrdjivanje trudnoce ako je proslo bar deset dana od >rizicnog odnosa> i da ga ujutru uradis.
Naravno on nije pouzdan 100% ali sluzi za prvu ruku. Ako ti se jos nesto cudno bude desavalo u narednih par dana otidji lepo kod ginekologa, to ti je svakako najbolje resenje.
pozdrav
Naravno on nije pouzdan 100% ali sluzi za prvu ruku. Ako ti se jos nesto cudno bude desavalo u narednih par dana otidji lepo kod ginekologa, to ti je svakako najbolje resenje.
pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Molim za odgovor
Pa nisam sigurna da test moze da se uradi dok imas menstruaciju. Najbolje da uradis betu u laboratoriji, mada ti je moj savet da jos malo sacekas. Ima i zena koje iako su trudne dobiju ciklus, ali je to retkost, a to sto ti je kasnilo jedan dan nije bas i neko merilo. I ja imam redovne cikluse pa mi se desilo par puta u zivotu da mi je kasnilo po par dana, a nisam bila trudna. A simptomi pitanje je dal su stvarni ili posto mislis u tom pravcu to radi tvoja psiha...