Molim mišljenje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
SJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 9:42 pm

Molim mišljenje

Post od SJ »

Imam 35 godina, simetrično lice. Nisam imao nikakvih povreda niti upala. Vec dve godine nosim kratku bradu. Danas sam se promene radi obrijao i primetim da mi je u predelu ispod leve jagodice, u visini gornje vilice taj obraz tu jednostavno "upao". Veoma se razlikuje od desnog na tom mestu. Nista me nije bolelo, nista me ne boli, nema vidljivih znakova bilo cega. Prepipao sam taj deo i iz usta i nista nisam opipao. Nista na tom mestu nemam niti sam imao išta vredno pomena sem mozda dva jako mala neprolazna mitesera koje imam bar 20 godina. Oni i dalje izgledaju kao pre ali je taj deo lica precnika nekih 2-3cm jednostavnmo "upao" u odnosu na desni obraz i tu stvara malu uvalu.

Hvala unapred!
mustbetough
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 19, 2008 11:05 pm

Post od mustbetough »

Mozda spavas na tu stranu ili se preterano naslanjas na istu. A mozda nisi ranije primecivao to isto.
Nije ti nista :)
SJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 9:42 pm

Post od SJ »

mustbetough napisao:Mozda spavas na tu stranu ili se preterano naslanjas na istu. A mozda nisi ranije primecivao to isto.
Nije ti nista :)
Spavam na drugu stranu ali delimično se slažem sa mogućnošću naslanjanja jer dugo vremena provodim za kompjuterom u "mislilačkoj" pozi gde glavu držim podbočenu na levu ruku a prsti su mi baš na tom mestu.

"kompjuterski obraz"? :o
mustbetough
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 19, 2008 11:05 pm

Post od mustbetough »

Precizna ti dijagnoza. :D
Opusti se.
JA imam "kompjuterasko koleno", da ti ne objasnjavam sta je to, posto mu ne trazim lek :D .
Pozdrav
Odgovori