Ako bi neko mogao da mi da makar neko okvirno objasnjenje da li je nesto opasno u pitanju, bila bih mu zahvalna. Imam puno mladeza na telu, a i na licu. Skoro sam uocila na jednom mladezu na licu (koji je pravilnog okruglog oblika, izuzetno svetlo braon boje) crnu tacku u samoj sredini mladeza. Ona ranije nije bila tu. Odlucila sam da je pratim, posto nisam bila 100% sigurna da li je ili nije bila tu, odnosno bila sam sigurna da nije, al rekoh hajde za svaki slucaj da je pratim, jer mozda umisljam da postoji nesto sto ne postoji ...ispalo je da je ta tacka u stvari mitiser koji se pojavio u samoj sredini tog mladeza. Nisam ni znala da u sred mladeza moze da se stvori mitiser...i tako je on posle nekog vremena sam izasao (bez da sam ga uopste pipnula)...medjutim, onda nastaje glavni problem, jer mladez, tj. koza okolo njega pocinje da me boli i svrbi da bi na kraju zagnojila, sve do samog kraja mladeza (gnoj i ta oteklina zahvata sam kraj mladeza). Da li to moze da bude neka potkozna bubuljica ili je pocetna faza nekog raka?