Mladež

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Leeleet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 05, 2010 1:49 am

Mladež

Post od Leeleet »

Hm...pa ovako:
Imam mladež od malena na venerinom bregu,nedavno sam ga zakačila brijačem, posle toga sam primetila da se jako raširio u korenu dobio neku belu tačku na sebi i kada ga dodirnem jako svrbi...naravno da znam da treba da odem do dermatologa ,ali nisam još sredila zdravstvenu knjižicu a već paničim... nedavno je jedan poznanik preminuo od mladeža,jer se nije na vreme javio doktoru...
Zato vas molim ako je ikako moguće da mi objasnite ili možda utešite, ukoliko je to moguće, pre nego se obratim doktoru..jer sam u neznanju a to je ,rekla bih,najgori strah.
Unapred zahvalna

ps.naravno da mi treba odgovor stručnog lica...a ne hiljadu glupih komentara
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Mladež

Post od drbgd »

koliko dugo sve traje?
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Post od joni »

Ukoliko imate novca ( posto nemate knjizicu), mozete zakazati pregled na klinici za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvecanskoj ulici popodne u komercijalnom terminu. Takodje, mozete uraditi dermoskopski pregled na klinici za kozne i venericne bolesti u Dzordza Vasingtona. Bilo koja promena u izgledu mladeza mora da se proprati, ali nije svaka promena odmah maligna. Po najnovijim istrazivanjima mehanicka povreda mladeza ne dovodi do maligne alteracije, vec uticaj suncevih zraka ( njihova kumulativna doza ), geneticki faktori itd.
Leeleet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 05, 2010 1:49 am

Post od Leeleet »

pa promene sam primetila pre dve nedelje...
na zhalost nisam iz BG..
Hvala vam na odgovorima
Odgovori